Koristite prikaz lista sa podacima u 64-bitni Office 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Po podrazumevanim postavkama, u prikazu liste ili biblioteke nije podržan kada koristite 64-bitnu verziju sistema Microsoft Office 2010 instaliran na 64-bitni operativni sistem Windows.

Ako želite da koristite prikaz lista sa podacima, preporučujemo da instalirate 32-bitnu verziju sistema Microsoft Office na 64-bitni operativni sistem Windows.

Ako vašem poslovanju potrebne zahtevaju da koristite 64-bitnu verziju sistema Office 2010, možete da instalirate upravljački program sistema Office 2007: komponente povezivanja podataka da biste omogućili komponentu lista sa podacima. Ove komponente dostupne su ovde na Microsoft download center:

Upravljački program sistema office 2007: komponente povezivanja podataka

Ovaj članak sadrži:

Ako je Office 32 - bitno ili 64-bitni

O instaliranju upravljački program sistema Office 2007: komponente povezivanja podataka

Drugih razloga prikaz lista sa podacima možda ne funkcioniše

Ako je Office 32 - bitno ili 64-bitni

Da biste pronašli bitnu verziju sistema Microsoft Office 2010, na kartici " datoteka ", kliknite na dugme pomoć, a zatim obratite pažnju bitna verzija u odeljku o .

Pronalaženje više informacija o 64-bitni Office 2010 u odeljku Takođe pogledajte .

O instaliranju upravljački program sistema Office 2007: komponente povezivanja podataka

Upravljački program sistema Office za 2007: Komponente povezivanja podataka instalirate 32-bitnu verziju sistema komponentu lista sa podacima koji će raditi sa 64-bitnu verziju sistema Office 2010 dok koristite 32-bitnu verziju programa Internet pregledač.

Važno: Ako koristite 64-bitnu verziju programa Internet pregledač, na primer 64-bitnu verziju sistema Microsoft Internet Explorer 8.0, ne postoji podrška za uređivanje u funkciju lista sa podacima.

Morate da instalirate sve 64-bitne verzije Office proizvoda pre nego što instalirate upravljački program sistema Office 2007: komponente povezivanja podataka.

Na primer, ako planirate da instalirate Microsoft Project 2010, Microsoft Visio 2010 ili Microsoft SharePoint Designer 2010, komponente koje nisu instalirane u sklopu paketa za Office 2010, morate da instalirate 64-bitne verzije ovih proizvoda pre nego što instalirate na Komponente povezivanja podataka.

Za više informacija o instaliranju upravljački program sistema Office 2007: komponente povezivanja podataka, pogledajte članak Srodne članak baze znanja.

Drugih razloga prikaz lista sa podacima možda ne funkcioniše

Može biti drugih razloga zašto prikaz lista sa podacima ne radi, uključujući sledeće:

  • Nije instalirana komponenta lista sa podacima koja je kompatibilan sa sistemom SharePoint 2010.

  • Pregledač ne podržava ActiveX kontrole.

  • Određene biblioteke i liste ne podržavaju prikaz lista sa podacima, kao što su biblioteke slajdova i samim tim je zatamnjeno komande za prikaz lista sa podacima.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×