Koristite pomoćnik za planiranje i predlozi za sastanke u programu Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako koristite Office 365 ili Microsoft Exchange nalog sa programom Outlook, možete da koristite pomoćnik za planiranje i predlozi će vam pomoći da planirate sastanke.

Korišćenje pomoćnika za planiranje

 1. Iz prijemnog poštanskog sandučeta, izaberite stavku Nove stavke > sastanak ili u Kalendar, izaberite Novi sastanak. Takođe možete da koristite tastersku prečicu Ctrl + Shift + Q da biste kreirali novi poziv za sastanak.

 2. Dodaj učesnike u polju .

 3. U polje tema unesite opis sastanak ili događaj.

 4. Izbor pomoćnika za planiranje sa trake. Videćete red za svakog primaoca koje ste uneli u polje za. Ako želite da dodate više učesnika, možete uneti njihovo ime u bilo kom prazan red u pomoćnik za planiranje.

 5. Vreme koje učesnici su zauzeti prikazane su u Tamnoplava. Puta da učesnici imaju probni sastanak prikazane su u svetlo plave hashed blok i prikazuju se u svetlosiva vremena izvan vaše učesnika radno vreme. Izaberite dostupnog vremena za sve učesnici.

 6. Da biste izabrali optimalnog vremena za sve učesnici, koristite Predlozi u koloni sa desne strane. Možete da vidite kakav puta učesnici imaju neusaglašenosti.

Koristite na predlozi

 1. U novi sastanak, izaberite stavku Pomoćnik za planiranje dugme na traci.

 2. Koristite Prikaži listu soba padajuće liste da biste izabrali listu soba. Te liste se podešavaju Microsoft Exchange ili Office 365 administrator. 

  Koristite na predlozi da biste videli soba za konferencije dostupni za sastanak.

 3. Izaberite dostupna sobu da biste dodali sobu za pomoćnik za planiranje i na sastanak kao primaoca.

 4. Okno " Predložena vremena " pronalazi najbolje vreme za sastanak, koji je definisan kao vreme kada su dostupne najveći broj učesnika. Najbolje vreme za sastanak se pojavljuje na vrhu okna. Da biste izabrali jednu od predloženi vremena, kliknite na njega u oknu Predložena vremena . Možete i ručno da izaberete jedan na koordinatnoj mreži o zauzetosti.

  Koristite birač predložena vremena da biste videli kada učesnici dostupni.

  1. Ako želite da ponavljanje sastanka, u meniju sastanak u grupi Opcije kliknite na dugme Ponavljanje, izaberite obrazac ponavljanja i zatim kliknite na dugme u redu.

   Kada dodate obrazac ponavljanja pozivu za sastanak, sastanak meni promeniti u Periodični sastanak.

 5. Kada završite podešavanje sastanka, kliknite na dugme Pošalji.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×