Koristite OneNote beležnicu za razred u timovima

Koristite OneNote beležnicu za razred u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Svaki razred tim dolazi sa posebnom povezane OneNote Beležnica za razred. Beležnice za razred je digitalna Beležnica na celo odeljenje za skladištenje tekst, slike, rukom napisane beleške, priloga, veze, glasa, video zapisa i još mnogo toga.

Timovima isporučuje ove osnovna komponente OneNote Beležnica za razred iskustva:

 • Studentski Beležnica – privatne razmak zajednički nastavnika i svakog učenika. Nastavnici mogu da pristupe beležnicu svakog studenta, dok studenti mogu da vidim samo sopstvenu.

 • Biblioteka sadržaja samo za čitanje prostor gde nastavnici mogu da delim propratni sadržaj sa studentima.

 • Prostor za saradnju – prostor gde svima u svom razredu da deljenje, organizovanje i saradnju.

Pronalaženje Beležnica za razred u timovima

Beležnicu za razred u opšte postavke kanala je centralna lokacija za prikaz i interakcija sa biblioteka sadržaja, prostor za saradnju i privatne prostor za svakog studenta.

Ako još uvek niste postavili beležnice za razred, bićete navođeni kroz odgovarajuće korake po prvi put posetite kartici Beležnica za razred.

 1. Pomerite se do Opšte postavke kanala u okviru željenog učionicom, a zatim izaberite karticu " Beležnica za razred " Izaberite beležnicu za razred iz Opšte postavke kanala

 2. Dodavanje ili uređivanje stranica pomoću Proširivi menija sa leve strane beležnicu.

Korišćenje beležnice za razred na kanalu

Svaki put kada kreirate novi kanal u class tima, novi odeljak se automatski kreira u beležnicu za razred prostor za saradnju. Sve studente i nastavnike možete da uređujete i rad na OneNote stranice na kanalu.

 1. Pomerite se do class tima, a zatim izaberite kanal.

 2. Izaberite karticu beleške .

  U bilo koji kanal osim Opšte postavke, izaberite stavku beleške da biste otvorili beležnicu za razred

Otvaranje beležnice za razred u režimu celog ekrana

Proširite kartici Beležnica za razred da biste povećali veličinu tako što ćete izabrati ikonuxpansionE(dijagonalno, dvostruko strane strelica).

Upravljanje postavkama za beležnicu za razred

Upravljanje postavki Beležnica za razred tako što ćete navigacija beležnicu u timovima, a zatim izabrati Beležnica za razred karticu > Upravljanje Beležnica.

Izaberite stavku Upravljanje Beležnica da biste pristupili postavkama Beležnica za razred.

Koristite ove postavke za:

 • Uređivanje odeljke beležnice

 • Kopiranje veze do beležnice

 • Pravljenje grupe odeljaka samo za nastavnika

 • Zaključavanje prostor za saradnju

Upravljanje postavkama Beležnica za razred u Microsoft Teams

Napomena: Da biste kreirali odvojene dozvole prostor za saradnju u beležnice za razred, pratite ove korake. Sve beležnice za razred koje ste kreirali u programu Microsoft Teams će biti naveden u okviru zajedničko vlasništvu Beležnica.

Kreirajte zadatke sa stranicama Beležnica za razred

Dodavanje stranica Beležnica za razred dodeljene studentima da radite ili referencu. Da biste kreirali zadatak pomoću stranice "Beležnica za razred":

 1. Dodavanje stranice u beležnici biblioteka sadržaja ili prostor za saradnju.

 2. Zatim, idite na karticu dodeljene i kliknite na dugme novi zadatak .

 3. Popunite detalje za zadatak i izaberite stavku + Dodaj resurse. U dijalogu koji se otvori, izaberite Beležnicu za razred i da se krećete kroz odeljke u beležnicu da biste odabrali stranicu koju želite da dodelite.

 4. Odaberite stavku u odeljku želite stranice se distribuiraju u beležnicama studenata. Na primer: Propratni sadržaj.

 5. Izaberite stavku Dodeli kada završite. Svaki student imaće kopiju stranice unutar svoje beležnice za razred. Takođe mogu da otvore i uredite stranicu direktno sa kartice zadatak u programu Microsoft Teams.

  Belešku: proverite da li koju verziju programa OneNote studente koristite pre nego što kreirate zadatak. Pomoću ove verzije programa OneNote osigurava da dodelite stranica beležnice zaključavanje i sprečim studente da ih uređivanje nakon prosleđuje krajnji rok za zadatak. Studentove stranica će zaključate kada su red u zadatak, ali otključavanje kada vratili zadatak ili su izaberite stavku Opozovi radnju u red.


Snimak ekrana zadatak birača datoteke u grupama, uključujući Beležnica za razred i odeljke.

Pregledajte zadatke sa stranicama Beležnica za razred

Otvorite zadatak i izaberite dugme " Pregledaj ". Izaberite beležnicu za razred stranice na studenta pretvorila u okviru Student radite da biste otvorili i pregledajte ih u režimu celog ekrana. Da biste dodali povratne informacije Studentovom OneNote stranice, izaberite stavku Uredi u programu OneNote Online. Promene će se sačuvati automatski.

Snimak ekrana koordinatnoj mreži pregled zadatke sa stranicama Beležnica za razred uključiti u studenata.

Povezivanje Beležnica za razred časove u Microsoft Teams

U okviru Microsoft Teams, možete da radite sa Beležnica za razred tako što ćete posetiti njenu karticu Opšte postavke kanala. Ako želite da kreirate i pregledajte dodeljene dok je OneNote, a zatim sinhronizujte ove nazad u svom razredu u timovima, uradite to tako što ćete pratiti ove korake.

Povezivanje beležnice za razred sa predavanja omogućava vam da premestite, čak i više bez teškoća između aplikacija. To takođe predstavlja dobar izbor ako već radite sa beležnicu za razred koje niste kreirali u programu Microsoft Teams, ali želite da koristite za razred.

Otvaranje klase beležnicu u programu OneNote

Izaberite stavku Otvori u programu OneNote da biste za pokretanje u programu OneNote i pristupite svim Beležnica za razred je učenja funkcija.

Napomene: 

 • Kada koristite OneNote beležnice klase/osoblje kreirane pomoću Microsoft Teams, koje nije moguće Dodavanje/uklanjanje studente ili članovi pomoću čarobnjaka za razred beležnicu na mreži.

 • Beležnica članova mora biti dodati/ukloniti putem Microsoft timovima.

Saznajte više

Saznajte više o korišćenju Beležnica za razred u programu OneNote

Korišćenje programa OneNote na mreži

Korišćenje beležnice za razred u različitih aplikacija

Pronalaženje postavki Beležnica za razred u Microsoft Teams

Dodatni resursi za nastavnike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×