Koristite Office aplikacije za sinhronizaciju Office datoteke koja se otvara

Koristite Office aplikacije za sinhronizaciju Office datoteke koja se otvara

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sa Office i OneDrive, možete da zajedničko uređivanje i deljenje datoteka desno u Office aplikacija, kao što su Word, Excel, PowerPointi Visio. OneDrive aplikacija za stone računare i Office zajednički rad na sinhronizaciju dokumente u OneDrive i omogućavaju da radite sa drugim osobama na deljenim dokumentima u isto vreme.

Napomene: 

Promena postavki sinhronizacije neusaglašenosti za Office datoteke

Većinu vremena, Office automatski sinhronizuje promene Office datoteke sačuvane u OneDrive. Retko puta, ako Office aplikacije se neočekivano zatvori, ili ako promene iz različitih uređaja ne može da se razreši, neusaglašenost pri sinhronizaciji može doći. Ako naiđete na probleme sa promenama ne sinhronizujete ili objedinjavanje ispravno, možda ćete želeti da promenite postavke sinhronizacije u OneDrive.

 1. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDriveoblaka ili je dodirnite na Windows sistemskoj traci poslova na traci zadataka.

  OneDrive SyncClient sa ikonama plavog i belog oblaka

 2. Izaberite opcije Više > Postavke.

  Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive.)

 3. Izaberite karticu Office .

  Snimak ekrana kartice "Office" u postavkama za klijenta za sinhronizaciju usluge OneDrive

  Napomena: Ako ne vidite ovu karticu i koristite Office sa poslovni ili školski nalog, postavka možda kontroliše vaš IT administrator.

 4. Da biste prestali da koristite Office da biste sinhronizovali Office datoteke, opozovite izbor u polju za potvrdu koristi Office aplikacije za sinhronizaciju Office datoteke koja se otvara .

  Napomena: Ako isključite ovu postavku, Office više neće moći da automatski Objedini promene iz različitih verzija dokumenata. Takođe bićete upitani da otpremite novu kopiju datoteke pre nego što možete da ga delite direktno iz aplikacije za računare Office .

 5. Ako koristite Office da biste sinhronizovali Office datoteka, izaberite kako želite da rukujete neusaglašenosti:

  • Dozvoli mi da odaberem da objedinite promene ili Zadrži obe kopije Ako izaberete ovu opciju, kad budete imali Word, Excel, PowerPoint ili Visio datoteke sa neusaglašenim promenama, OneDrive će vam zatražiti da li želite da otvorite datoteku u Office da objedinite promene ili Zadrži obe kopije.

  • Uvek da držite obe kopije (preimenovanje kopiju na ovom računaru) Ako izaberete ovu opciju, OneDrive čuva obe kopije datoteke i zamenjuje kopija na računaru da biste dodali ime računara i ime datoteke.

Takođe pogledajte

Microsoft Office Upload Center

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×