Koristite narator za podešavanje e-pošte u aplikaciji pošta za Windows 10

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Office 365 centar za obuku > pristupačnosti u sistemu Office i Windows 10

U ovom modulu, Saznaćete kako da podesite nalog e-pošte pomoću tastature i narator. Ako već imate Microsoft nalog, Pošta za Windows 10 automatski podešava aplikaciju za vas, koristite taj nalog e-pošte. Takođe možete da koristite bilo koji drugi tip podržani naloga da biste podesili aplikaciju ili da dodate druge naloge, kao što je Outlook.com, Gmail ili Yahoo mail ili poslovni nalog. Da biste dovršili ovaj modul, reprodukujte video i isprobajte korake.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pokušajte!

Napomene: 

Dodajte prvi nalog

 1. Da biste pokrenuli Narator, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Windows logotip taster Enter.

 2. Da biste pokrenuli aplikaciju Pošta , pritisnite taster sa Windows logotipom. Otvara se Cortana pretrage. Otkucate reč pošta, a zatim pritisnite taster Enter. Čujete: „Dodaj nalog”.

 3. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete tip naloga koji želite, na primer, „Outlook.com”, a zatim pritisnite taster Enter.

 4. Unesite svoje akreditive naloga u zavisnosti od tipa sa izabranim nalogom.

  Napomena: Pošto su svi nalozi e-pošte različite, dijalog "Kreiranje naloga" menja se i.

  Na primer, ako ste izabrali Microsoft nalog, uradite nešto od sledećeg:

  • Ako čujete „Enter e-poštu, telefon”, unesite adresu e-pošte u programu Microsoft nalog, a zatim pritisnite taster Tab dok ne čujete „Pored dugme”, a zatim pritisnite taster Enter. Unesite lozinku naloga, a zatim pritisnite taster Tab dok ne čujete „Prijavljivanje dugmeta” i pritisnite taster Enter.

  • Ako čujete „Hajde da ste prijavljeni u”, pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete Microsoft nalog koji želite da koristite, a zatim pritisnite taster Enter.

 5. Čujete: „dugme”. Pritisnite taster Enter da biste završili kreiranje naloga. Fokus se premešta na Prijemno sanduče Microsoft naloga.

Dodavanje dodatnih naloga posle prvog postavljanja

 1. U aplikaciji Pošta , pritisnite taster Tab dok ne čujete „Dugme postavke”, a zatim pritisnite taster Enter. Čujete: „Postavljanje okno, upravljanje nalozima”.

 2. Pritisnite taster Enter. Čujete: „Nalozi lista”, iza kojeg sledi prvi nalog na listi.

 3. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Dodaj nalog”, a zatim pritisnite taster Enter.

 4. Otvara se prozor za Dodavanje naloga . Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete tip naloga koji želite, a zatim pritisnite taster Enter.

 5. Unesite svoje akreditive naloga u zavisnosti od tipa sa izabranim nalogom.

  Napomena: Pošto su svi nalozi e-pošte različite, dijalog "Kreiranje naloga" menja se i.

 6. Čujete: „dugme”. Pritisnite taster Enter da biste završili kreiranje naloga. Fokus se premešta na Prijemno sanduče Microsoft naloga.

Takođe pogledajte

Koristite čitač ekrana da biste podesili nalog e-pošte u pošti

Koristite čitač ekrana da biste oblikovali tekst u e-pošte u pošti

Pogledajte video zapise o korišćenju aplikacije Pošta za Windows 10 sa funkcijom Narator.

Osnovni zadaci pomoću čitača ekrana sa poštom

Tasterske prečice u aplikacijama Pošta i Kalendar za Windows 10

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i navigacija pošte

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×