Koristite istaknuto sadržaja Veb segment

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje istaknuto sadržaja Veb segment.

Koristite ovaj Veb segment za dinamički prikaz sadržaja iz biblioteke dokumenata, lokaciju, kolekciju lokacija ili sve lokacije. Podrazumevano, ovaj Veb segment prikazuje najnovijih dokumente. Ako nemate sve dokumente ili stranica na lokaciji, moraćete prvo da biste kreirali ili ih otpremili.

Primer istaknuti sadržaja na stranici

Kako to funkcioniše?

 1. Dodavanje sadržaja Veb segment istaknuto: Započinjanje sa dodavanjem Veb segmenta na stranicu.

 2. Izbor sadržaja: odaberite lokaciju izvora (kao što su na lokaciji ili u biblioteci dokumenata) i tip sadržaja da biste prikazali (kao što su dokumenti ili stranice).

 3. Filtriranje i sortiranje: podesite filtere da biste suzili sadržaj da bi prikazao (kao što su dokumenti izmenio trenutnog korisnika) i redosled sortiranja.

 4. Izaberite raspored: izbor između kartica, liste, traci ili sličica rasporedi.

Dodavanje sadržaja Veb segment istaknuto na stranicu

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segmenta sadržaja istaknuto .

  Kada se Veb segment na stranici, možete da promenite naslov tako što ćete otkucati preko podrazumevanog naslova najnovijih dokumenata.

 3. Kliknite na dugme "Uredi" Dugme Uredi Veb segment i izaberite stavku opcije.

Izbor sadržaja

Kada ste dodali Veb segment i vidite okvira sa alatkama za Veb segment, uradite sledeće:

Okno sa alatkama istaknuti sadržaja Veb segment
 1. Sa padajuće liste izvor , izaberite mesto na koje želite da prikažete sadržaj iz: ovu lokaciju, biblioteku dokumenata na ovoj lokaciji, Biblioteka stranica na ovoj lokaciji, ovu kolekciju lokacijaili sve lokacije. Ako je vaša lokacija deo lokacije čvorišta, možete da odaberete sve lokacije u ovom čvorišta. Ili, ako želite da izaberete određene lokacije, odaberite stavku Izaberite stavku lokacije.

  Kada kliknete na dugme Izaberite stavku lokacije, možete da pronađete na lokaciju koju želite da dodate ili izaberite jednu ili više lokacija sa lokacijama povezana sa ovom čvorišta, Česti lokacijeili nedavne lokacije.

  Izaberite stavku lokacije

  Napomena: Ako planirate o korišćenju više filtera, pogledajte članak kako rade zajedno u odeljku Korišćenje više filtera ispod.

 2. Sa padajuće liste tip , izaberite tip sadržaja koji želite da prikažete. Tip sadržaja dostupne zavise od izvor.

  Ako želite da biste prikazali dodatne tipove sadržaja, kliknite na dugme + Dodaj tipa sadržaja.

Filtriranje i sortiranje

Nakon što ste izabrali izvoru sadržaja i tip, možete da podesite opcije filtriranja i sortiranja da biste suzili i organizovanje sadržaja.

Filtriranje i sortiranje
 1. Sa padajuće liste filtera , izaberite šta želite da filtrirate, a zatim unesite određene detalje za filtriranje. Filteri koji su dostupni zavisi od tipa sadržaja.

  • Naslov uključuje reči Unesite reči za pretragu za naslove koji želite da pronađete

  • Sadržaj uključuje reči Unesite reči za pretragu za sadržaj koji želite da pronađete

  • Nedavno su dodate Unesite vremenski period od stavke je dodat (kao što je danas, juče, ove sedmice Earlier i tako dalje).

  • Nedavno promenjene Unesite vremenski period od stavku promenio (kao što je danas, juče, ove sedmice Earlier i tako dalje).

  • Kreirao Unesite korisničko ime ako odaberete izabrani korisnika. U suprotnom, koristite trenutnog korisnika, što će filter za stavke koje su kreirane prikazivanjem ko je stranice u vreme.

  • Izmenio Unesite korisničko ime ako odaberete izabrani korisnika. U suprotnom, koristite trenutnog korisnika, što će filter za stavke koje su kreirane prikazivanjem ko je stranice u vreme.

  • Svojstva stranice Ova opcija je dostupna samo kada imate A biblioteka stranica na ovoj lokaciji izabrali kao izvor i stranice ili vesti izabran kao u tip sadržaja. Da biste saznali više o tome kako da dodate svojstva stranice sa sadržajem, pogledajte članak prikaz, uređivanje, i Dodavanje svojstva stranice.

  • Ime kolone Ova opcija je dostupna samo kada ste u biblioteci dokumenata izabran sa padajuće liste izvor . Unesite reč da biste suzili listu imena kolona, izaberite svojstvo sa padajuće liste, a unesete kriterijume.

   Korišćenje tokena Za svojstva korisničkog vrednostima, kao što su autor, možete da unesete [ME] oznaku da biste prikazali samo dokumente. Za svojstva sa vrednostima u vezi sa datumima, kao što su izmene, možete da unesete [danas] oznaku da biste prikazali samo dokumenti koji su izmenjene danas. Pored toga, možete da prikažete dokumente pre ili posle današnjeg pomoću [danas] +/-. Na primer, da biste prikazali samo dokumente koji su izmenjeni juče, možete da koristite [danas] -1. Uverite se da koristite razmake u ovu sintaksu.

   Filter za biblioteku dokumenata pomoću ime kolone

  • Upravljanog svojstva Ova opcija je dostupna za sve opcije izvorne osim biblioteke dokumenata. Upravljana svojstva može biti ugrađene ili prilagođene, ali morate pretraživanja. Unesite reč da biste suzili listu pretraživanja svojstava, izaberite svojstvo sa padajuće liste, a unesete kriterijume.

   Korišćenje tokena Za svojstva korisničkog vrednostima, kao što su CreatedBy ili ModifiedBy, možete da unesete [ME] oznaku da biste prikazali samo dokumente. Za svojstva sa vrednostima u vezi sa datumima, kao što su ContentModifiedTime, možete da unesete [danas] oznaku da biste prikazali samo dokumenti koji su izmenjene danas. Pored toga, možete da prikažete dokumente pre ili posle današnjeg pomoću [danas] +/-. Na primer, da biste prikazali samo stavke koje su izmenjene juče, možete da koristite [danas] -1. Uverite se da koristite razmake u ovu sintaksu.

   Istaknuti sadržaj sa filterom upravljanog svojstva

   Za opšte informacije o upravljanim svojstvima u članku upravljana svojstva i pretraga. Listu dostupnih svojstava potražite u članku Pregled popisanih i upravljanih svojstava.

 2. Sa padajuće liste Sortiraj po , odaberite željenu opciju. Podrazumevana vrednost je najnovija.

Korišćenje više filtera

Korišćenje više filtera je sjajan način da biste suzili rezultate sadržaja. Kada koristite više filtera, rezultati će biti zasnovana na OR operacije za filtere istog tipa, a i operacije za filtere za različite vrste. Na primer, ako izaberete dve filteri: naslov uključuje reč Status, i naslov uključuje reč projekta, rezultat će biti sve datoteke koje imaju naslove koji sadrže reč Status ili projekat. Sa druge strane, ako izaberete stavku filteri za različite vrste, rezultati će biti zasnovana na i operacije. Na primer, ako izaberete dve filteri: naslov uključuje reč Status, a kreirao megan, dobićete samo one datoteke koje imaju Status u naslovu i koja kreira i megan. Kada izaberete više filtera za različite vrste, rezultati će biti zasnovana na grupisane operacije OR za sve filtere istog tipa, a i operacije za filtere za različite vrste, kao što je prikazano ovde:

Odaberite raspored

Odaberite kartice, listu, reklamni pano ili sličica, a zatim unesite broj stavke koje želite da prikažete i da li želite da prikažete Veb segment kada nema stavki koje se nalaze.

Raspored

Napomena: Ako ste upoznati sa prethodnim verzijama programa SharePoint, istaknuto sadržaja je novije, pojednostavljena verzija Veb segment pretrage sadržaja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×