Koristite čitač ekrana da biste sačuvali sliku ili prilog iz e-poruke u pošti

Koristite čitač ekrana da biste sačuvali sliku ili prilog iz e-poruke u pošti

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Koristite Pošta za Windows 10 sa tastature i čitač ekrana da biste sačuvali priložene datoteke iz e-pošte na uređaj. Testirali smo ga Narator, ali je mogao da funkcioniše sa drugim čitača ekrana dok god Slede uobičajeni standardima pristupačnosti i tehnika.

Napomene: 

Čuvanje priloga e-pošte

  1. Otvorite e-poruku koja sadrži prilog koji želite da sačuvate na uređaj.

  2. Uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste sačuvali sve priloge u pošti u istu fasciklu u, pritisnite taster Tab dok ne čujete „čuvanje svih priloga, veze”, i pritisnite taster Enter. Otvara se dijalog Windows Izaberite fasciklu .

    • Ako postoji samo jedan prilog ili želite da sačuvate priloge jedan po jedan u različitim fasciklama, pritisnite taster Tab dok ne čujete „Otvori”, iza kojeg sledi ime datoteke priloga. Pritisnite kombinaciju tastera Shift+F10 da biste otvorili kontekstualni meni. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Dugme "”Sačuvaj”, a zatim pritisnite taster Enter. Otvara se dijalog sistema Windows Otvori datoteku.

  3. Pomerite se do fascikle na uređaju mesto na koje želite da sačuvate datoteke, a zatim pritisnite taster Enter. Datoteke sačuvane na uređaj.

    Napomena: Ako želite da sačuvate priloge u OneDrive umesto toga, pritisnite taster Tab dok ne čujete: „Drvo prikaz”. Pritisnite nagore ili strelica nadole dok ne čujete dok se ne čujete „OneDrive”, a zatim pritisnite taster Enter.

Takođe pogledajte

Osnovni zadaci pomoću čitača ekrana sa poštom

Koristite čitač ekrana da biste oblikovali tekst u e-pošte u pošti

Tasterske prečice u aplikacijama Pošta i Kalendar za Windows 10

Podesite uređaj za rad sa pristupačnošću u programu Office 365

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i navigacija pošte

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×