Koristite čitač ekrana da biste dodali planer zadataka u kalendaru

Koristite čitač ekrana da biste dodali planer zadataka u kalendaru

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite Microsoft Planner sa tastature i čitač ekrana da biste dodali Planner zadataka u kalendaru. Testirali smo ga Narator, ali je mogao da funkcioniše sa drugim čitača ekrana dok god Slede uobičajeni standardima pristupačnosti i tehnika.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Da biste saznali više o čitačima ekrana, idite na članak Kako čitači ekrana rade sa sistemom Microsoft Office.

 • Kada koristite Planner, preporučujemo da koristite Microsoft Edge kao veb pregledač. Zbog toga što se Planner pokreće u veb pregledaču, tasterske prečice se razlikuju od onih u programu za stone računare. Na primer, koristite kombinaciju tastera Ctrl+F6 umesto tastera F6 za ulazak u komande i izlazak iz njih. Isto tako, uobičajene prečice kao što su F1 (Pomoć) i Ctrl+O (Otvori) važe samo za veb pregledač, a ne za Planner.

Dodavanje planer zadataka u kalendaru

 1. U glavnom prikazu Planner , pritisnite tastere Shift + Tab dok ne čujete „Moji zadaci”, a zatim pritisnite taster Enter. Otvara se prikaz " Moji zadaci" .

 2. Pritisnite taster Tab dok ne čujete „Dugme još”, a zatim pritisnite taster Enter. Čujete: „Dodavanje moji zadaci u Outlook kalendaru”. Pritisnite taster Enter. Otvara se dijalog " Dodavanje „Moji zadaci” Outlook kalendar sa iCalendar feeda ".

  Napomena: Vlasnik plan mora da omogući iCalendar feeda pre nego što je moguće uvesti u kalendar.

 3. Pritisnite taster Tab. Čujete: „Izabrana, opozivanje objavljivanja”. Da biste objavili Planner zadataka u iCalendar formatu, pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Izabrana, objavi”.

 4. Da biste uvezli iCalendar feeda u kalendar, uradite nešto od sledećeg:

  • Puta pritisnite taster Tab. Čujete: „Grupe”. Pritisnite taster Enter da biste uvezli iCalendar feeda u Outlook.

  • Dvaput pritisnite taster Tab. Čujete HTTP adrese iCalendar feeda koji možete da kopirate i nalepite da ih uvezete u kalendar.

 5. Pritisnite tastere Shift + Tab dok ne čujete „Zatvaranje”, a zatim pritisnite taster Enter da biste zatvorili dijalog " Dodavanje „Moji zadaci” Outlook kalendar sa iCalendar feeda ".

Takođe pogledajte

Koristite čitač ekrana da biste sortirali i naručite zadatke na tabli u planer

Organizovanje timskog rada sa Microsoft Planner

Tasterske prečice u programu Microsoft Planner

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u usluzi Office 365

Saznajte kako da se krećete u programu Microsoft Planner pomoću funkcija pristupačnosti

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×