Koristite čitač ekrana da biste dodali emotikon u Skype za posao u programu Outlook na Vebu

Koristite čitač ekrana da biste dodali emotikon u Skype za posao u programu Outlook na Vebu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz računar. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Windows telefonu ili tabletu.

 • Zato što se Outlook na vebu pokreće u veb pregledaču, tasterske prečice se razlikuju od onih u programu za računare. Na primer, koristićete Ctrl+F6 umesto F6 za ulazak u komande i izlazak iz njih. Isto tako, uobičajene prečice kao što su F1 (Pomoć) i Ctrl+O (Otvori) primenjuju se na veb pregledač – ne na Outlook na vebu.

Skype za posao u Outlook na vebu je zasnovanim na pregledaču sastanka alatka koju koristite da biste se pridružili već planiranih sastanaka. Možete da koristite čitač ekrana da biste se pridružili sastanku koji je planirano pomoću programa Outlook ili Skype za posao – Web planer.

Ne morate da preuzimate ili instalirate nijednoj aplikaciji da biste se pridružili sastanku pomoću Skype za posao u Outlook na vebu; Jednostavno idite na vezu Pridružite se Skype sastanku u zahtevu za e-poštu ili kalendar sa informacijama o sastanku, a zatim pritisnite taster Enter da biste izabrali.

U ovoj temi

Dodavanje emotikona u trenutnu poruku tokom Skype za posao sastanka

 1. Dok ste na sastanku i fokus je u trenutne okvir za uređivanje, pritisnite taster Tab dok ne čujete „Odaberite emotikon, dugme”.

 2. Da biste otvorili okno emotikon, pritisnite taster RAZMAKNICA. Fokus je na prvi emotikon.

 3. Pritisnite taster sa strelicom nadesno ili nalevo da biste se kretali kroz izbore. Narator čita emotikon imena.

 4. Kada je fokus na emotikon koji želite da dodate, pritisnite taster RAZMAKNICA. Da biste zatvorili okno emotikon, pritisnite taster Esc. U oknu emotikon zatvara i fokus ostaje na dugme emotikon. Da biste se vratili na polje za uređivanje, pritisnite tastere Shift + Tab dok ne čujete: „Ćaskanje unosa”. Sada možete da nastavite sa kucanjem ili da pošaljete poruku tako što ćete pritisnuti taster Enter.

Dodavanje emotikona u trenutnu poruku tokom aktivnog Skype za posao razgovora u programu Outlook na Vebu

 1. Dok je fokus u polje za uređivanje trenutne poruke, pritisnite taster Tab dok ne čujete „Odaberite emotikon, dugme” i pritisnite taster RAZMAKNICA.

 2. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Osmeh” i broj na osnovu trenutno izabrane emotikon. Pritisnite taster sa strelicom nadesno ili nalevo da biste se kretali kroz izbore. Narator čita emotikon imena.

 3. Kada je fokus na emotikon koji želite da dodate, pritisnite taster RAZMAKNICA. Daje fokus na polje za uređivanje i čujete: „Ćaskanje unosa”.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za slanje trenutne poruke iz usluge Skype za posao u programu Outlook na vebu

Koristite čitač ekrana da biste pregledali aktivnog razgovora u programu Skype za posao u programu Outlook na Vebu

Prvi koraci u korišćenju čitača ekrana sa uslugom Skype za posao u programu Outlook na vebu

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×