Korišćenje video zapisa Mešavina sa uslugom Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video.

Ako ste potpuno novi u usluzi Office 365, lokacija tima može biti vredna alatka za vašu organizaciju. Lokacija tima je stranica koju vidite na kartici „Lokacije“ kada se prvi put prijavljujete u Office 365.

SLIKA

Možete da koristite lokaciju tima da biste sve okupili na istoj stranici. Lokacija tima olakšava deljenje datoteka i informacija u bibliotekama, centralnoj beležnici i deljenom kalendaru. Kada je prvi put kreirate, lokacija tima može izgledati kao na sledećoj slici:

SNIMAK EKRANA

Možete da promenite izgled i doživljaj lokacije tima kako bi odgovarala potrebama vaše organizacije. Možete da dodate biblioteke i aplikacije, prilagodite pločice koje se pojavljuju na stranici i promenite temu lokacije tima.

Pročitajte ovaj članak da biste saznali kako da prilagodite postojeću lokaciju ili podesite novu lokaciju tima za vašu organizaciju.

Prilagođavanje postojeće lokacije tima

Ako imate administratorske dozvole, možete da promenite izgled i doživljaj lokacije tima da bi više odgovarala poslovnim potrebama. Na primer, možete da promenite izgled i doživljaj lokacije. Takođe možete da dodajete ili uređujete veze navigacije na lokaciji da biste ljudima omogućili da stignu na željeno mesto.

Promena izgleda i doživljaja lokacije tima

Promena teme lokacije

Dodavanje ili uređivanje veza navigacije na lokaciji

Podešavanje nove lokacije tima

Dodavanje biblioteka, stranica ili aplikacija na lokaciju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×