Korišćenje Veb segmenta za prikaz datoteka

Korišćenje Veb segmenta za prikaz datoteka

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje Veb segment za prikaz datoteka, koji se prethodno zvao Veb segment dokumenta.

Koristite Veb segment za prikaz datoteka da biste umetnuli datoteku na stranicu. Tipovi datoteka koje možete da umetnete su Excel, Word, PowerPoint, visio, PDFs, 3D modeli i još puno toga.

3D datoteka u prikazivaču datoteka

Dodavanje datoteke

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment za Prikaz datoteka .

 3. Odaberite noviju datoteku ili nabavite datoteku sa vaše lokacije, sa računara ili sa vezom. Ako je vaša organizacija odredila skupa odobrenih slika, moći ćete da birate iz tog skupa u organizaciji. 

  Napomene: 

  • Veb pretraga koristi Bing slike koje koriste kreativnu zajedniиku licencu. Odgovorni ste za redigovanje licenci za sliku pre umetanja na stranicu.

  • Ako ste SharePoint administrator i želite da saznate kako da kreirate biblioteku resursa za organizaciju, pogledajte članak Kreiranje biblioteke resursa za organizaciju.

 4. Odaberite noviju datoteku ili pretražite, otpremite ili koristite veze da biste umetnuli željenu datoteku.

 5. Opcionalno, možete da dodate opis ispod Veb segmenta.

 6. Da biste odredili dodatne opcije (u zavisnosti od dostupnosti za tip datoteke), kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme za uređivanje Veb segmenta .

Saveti: 

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×