Korišćenje Veb segmenta sačuvanog za kasnije

Korišćenje Veb segmenta sačuvanog za kasnije

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak se fokusira na sačuvani za noviji Veb segment.

Korisnici mogu da sačuvaju stranice da bi se prikazali kasnije u SharePoint. Uz sačuvanu za noviji Veb segment, svaki korisnik može da vidi stranice koje su sačuvali kada prikažu vašu stranicu.

Kada se objavi, gledaoci stranice mogu da uklone sačuvane stavke tako što ćete kliknuti na dugme sačuvano za kasnije u okviru sačuvano za noviji Veb segment. Stavke možete da uklonite i tako što ćete kliknuti na dugme sačuvano za kasnije na dnu stranice SharePoint ili tako što ćete izabrati opciju u biblioteci dokumenata.  Bilo koja od ovih opcija uklanja stavke sa liste sačuvanih stavki, a ne samo stavki prikazanih u Veb segmentu.

Napomena: Neke funkcionalnosti se postepeno uvecu u organizacije koje su se odlučile u programu ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Dodavanje sačuvanih za noviji Veb segment na stranicu

 1. Idite na stranicu na koju želite da dodate Veb segment.

 2. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

 3. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova i kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu .

 4. U okviru sa alatkama Veb segmenta koristite polje za pretragu da biste tražili Čuvanje za kasnije.Zatim izaberite stavku sačuvano za noviji Veb segment.

 5. Na levoj strani Veb segmenta izaberite stavku uređivanje Dugme za uređivanje Veb segmenta Veb segmenta da biste otvorili okno " sačuvano za kasnije ".

  Sačuvano za noviji okno sa svojstvima
 6. U okviru izvorodaberite stavku sve sačuvane stavke (da biste prikazali sve stavke prikazivača na stranici SharePoint ) ili sačuvali stavke sa ove lokacije (da biste prikazali sve sačuvane stavke korisnika sa lokacije na kojoj se nalazi stranica).

 7. U okviru tipOdaberite tip stavki za prikazivanje: sve stavke, stranice ili dokumenti.

 8. Unesite broj u polje Prikaži više stavki u okviru vremena da biste ograničili broj prikazanih sačuvanih stavki. Možete da se pojavite na 20 datoteka odjednom.

 9. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za skrivanje ovog Veb segmenta ako ne želite da se pokaže ništa ako ne želite da se Veb segment pojavi kada korisnik nema sačuvanih stavki. Prostor koji će se nalaziti Veb segment takođe će biti sakriveni dok se ne pojave datoteke koje se prikazuju.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×