Korišćenje Veb segmenta Powerapp

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje Veb segment Powerapp.

Powerapp je usluga koja vam omogućava da napravite poslovne aplikacije koje se pokreću u pregledaču ili na telefonu ili tablet računaru, bez potrebnog iskustva kodiranja. Kada kreirate ili prilagodite aplikaciju pomoću usluge, možete da je dodate na SharePoint stranicu pomoću Veb segmenta powerapp. Samo unesite Veb adresu aplikacije ili ID aplikacije, a zatim promenite veličinu aplikacije tako da se uklopi na stranicu.

Napomena: Veb segment Powerapp nije dostupan u SharePoint Server 2019.

Dodavanje Veb segmenta Powerapp

 1. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment powerapp .

 2. Kliknite na dugme Dodaj aplikaciju.

  Dugme "Dodaj aplikaciju"

 3. U oknu sa svojstvima sa desne strane unesite Veb povezivanje Powerapp ili ID-a aplikacije u Veb povezanost aplikacije ili ID -u. Ako ne znate veze ili ID, pogledajte članak Pronalaženje Veb veze ili ID-a za aplikaciju.

  Okno sa svojstvima Power App

 4. Ako je podrazumevana veličina aplikacije premala ili ne odgovara stranici, možete da promenite veličinu aplikacije prevlačenjem dugmeta za promenu veličine u donjem desnom delu Veb segmenta.

  Dugme za promenu veličine

Napomene: 

 • Dodavanje aplikacije na stranici ne daje automatskom dozvolom da koristi aplikaciju. Korisnici moraju da imaju pristup da bi prikazali aplikaciju. Da biste saznali kako da delite aplikacije sa određenim korisnicima ili bezbednosnim grupama ili sa celom organizacijom, pogledajte odeljak Deljenje aplikacije u powerapp.

 • PowerApps su dizajnirana da najbolje funkcionišu sa fiksnim veličinama. Za svrhe rasporeda na stranici, aplikacije koje koriste položaj uspravnog obično odgovaraju rasporedu sa jednotrećinom ili tri kolone. Aplikacije koje koriste položene orijentacije obično odgovaraju rasporedu sa jednom kolonom.

 • Veb segment Powerapp (Preview) za SharePoint Online još uvek ne podržava čitače ekrana ili navigaciju kroz tastaturu.

Pronalaženje Veb veze ili ID-a za aplikaciju

 1. Idite na http://powerapps.com i prijavite se ako je potrebno.

 2. Izaberite stavku aplikacije u levoj strani.

 3. Pronađite i izaberite aplikaciju koju želite da koristite.

 4. Na kartici Detalji pronađite Veb lokaciju ili ID.

  Veb karika Power Apps i ID-a

Napomene: 

 • Korisnici koji vide aplikaciju na vašoj stranici moraju da imaju pristup aplikaciji. Ugrađivanje aplikacije ne pruža automatski korisnicima dozvole za korišćenje aplikacije. Da biste saznali više o deljenju aplikacije sa određenim korisnicima ili bezbednosnim grupama ili sa celom organizacijom, pogledajte članak deljenje aplikacije u powerapp.

 • PowerApps su dizajnirana da najbolje funkcionišu sa fiksnim veličinama. Aplikacije koje koriste uspravnu orijentaciju obično se uklapaju u raspored sa jednom trećem ili tri kolone. Aplikacije koje koriste položeni položaj u rasporedu sa jednom kolonom.

 • Veb segment Powerapp (Preview) za SharePoint Online još uvek ne podržava čitače ekrana ili navigaciju po tastaturi.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×