Korišćenje Veb segmenata na SharePoint stranicama

Korišćenje Veb segmenata na SharePoint stranicama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenata koji predstavljaju sastavne blokove stranice. Možete da dodate tekst, slike, datoteke i video zapisa, dinamički sadržaj i više pomoću web segmenata navedene u ovom članku.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Veb segmenti u ovom članku još uvek nisu dostupne za upotrebu na klasični stranicama.

Dodavanje veb segmenta

Premeštanje ili uklanjanje web segmenta

Dostupne web segmenata

Veb segmenti možete da se povežete

Web segment za održavanje režim

Dodavanje veb segmenta

 1. Idite na stranicu koju želite da dodate Veb segment.

 2. Ako ne vidite stranici lokacije koji želite, kliknite na sadržaj lokacije na traci za brzo pokretanje, na listi sadržaja kliknite na Stranicama lokacije, a zatim kliknite na stranicu koju želite.

 3. Ako je stranica nije već u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 4. Zadržite miš iznad ili ispod postojećeg veb segmenta i videćete liniju sa zaokruženim znakom +, kao što je ova:

  Znak plus za dodavanje veb segmenata na stranicu

 5. Kliknite + i videćete listu Veb segmente koje možete odabrati. Da biste lako pronašli web segmentu koju tražite, počnite da kucate u polju za pretragu .

  Dugme „Dodaj na stranicu“

  Ili izaberite stavku Razvij Dugme „Razvij“ da biste prikazali veći prikaz Veb segmenata po kategorijama. Možete da sortirate i Veb segmenata u ovom prikazu.

  Proširene web segmenta okvira sa alatkama

Premeštanje ili uklanjanje web segmenta

 1. Ako ste stranice nije već u režimu za uređivanje, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad Veb segment koji želite da premestite ili ukloni, a vi ćete videti mala traka sa alatkama sa leve strane Veb segmenta.

  Da biste premestili Veb segment, izaberite Veb segment premestili dugme Premeštanje dugmeta "Veb segment" i prevucite Veb segment željeno mesto na stranici.

  Da biste uklonili Veb segment, kliknite na dugme Izbriši web segmenta dugme Ikona "Izbriši Veb segment" .

Dostupne web segmenata

Sledi lista veb segmenata na stranici, zajedno sa vezama ka dodatnim informacijama za svaki Veb segment možete da koristite.

Bing mape

Koristite Veb segment Bing mape za dodavanje mape na stranicu. Unesite adresu ili poznato ime i mape će se pojaviti. Možete da odaberete drugu mapu tip, kao što su puta ili iz vazduha. Takođe možete da promenite nivo zumiranja ili date mapu pin prepoznatljivo ime. Korišćenje Bing mapama Veb segmenta na stranicu.

Napomena: Bing mapama nije dostupna u SharePoint Server 2019

Kôd isečka

Veb segment kôd isečka vam omogućava da lako Prikaz koda kao tekst na stranici za druge osobe da biste koristili ili saznali iz. Možete da izaberete šifru jezika i tamna ili osnovnu teme. Veb segment čak i automatsko-ispravlja sintaksu. Koristite Veb segment kôd isečka.

Napomena: Kôd isečka nije dostupna u SharePoint Server 2019

Odbrojavanje

Na odbrojavanje vam omogućava da prikažete broj nadole (ili prebrojati) na događaj. Možete da dodate naslov, postavite format datuma, dodajte opis i poziv na radno dugme sa vezom. Koristite Veb segment odbrojavanje tajmera.

Napomena: Odbrojavanje nije dostupna u SharePoint Server 2019

Razdelnika

Ovo koristite Veb segment za umetanje linije između druge veb segmente da biste raskinuli stranicu i učinite je lakše čitao. Dodavanje linije između Veb segmenata sa razdelnika Veb segment.

Biblioteka dokumenata

Biblioteka dokumenata web segmenta vam omogućava da prikazuju biblioteke dokumenata i da je prilagodite sopstveni naslov, prikaz i čak i veličine. Korisnici sa odgovarajućim dozvolama možete prikazati ili uređivanje datoteke direktno iz Veb segment ili može da idite biblioteku ceo dokument tako što ćete kliknuti na dugme Pogledajte sve. Korišćenje biblioteka dokumenata web segmenta na stranici.

Ugradi

Na stranici sa drugih lokacija kao što je YouTube video zapise možete da prikažete sadržaj. U zavisnosti od lokacije, možete da koristite adresu na lokaciji ili da ugrađeni kôd koji obezbeđuje lokacije. Korišćenje ugradi Veb segmenta na stranicu.

Događaji

Veb segment događaje vam omogućava da dodate i prikažete predstojeće događaje na stranici. Čak možete da uključite u mapu sa lokacije, informacije o sastanku na mreži i još mnogo toga. Koristite Veb segment za događaje.

Datoteka prikazivač

Koristite ovo da biste umetnuli datoteku na stranici. Tipovi datoteka možete da umetnete uključuju Excel, Word, PowerPoint, Visio. PDF datoteke, 3D modela i još mnogo toga. Koristite Veb segment prikazivač datoteke na stranicu.

Kalendar grupe

Veb segment za kalendar grupe vam omogućava da ispravi na Office 365 Kalendar grupe na stranici tako da je vidljiv je lako čitaocima. Koristite Veb segment za kalendar grupe.

Napomena: Kalendar grupe nije dostupna u SharePoint Server 2019

Heroj

Heroj Veb segment je sjajan način da prebacite fokus i vizuelno kamate na stranicu. Možete da prikažete najviše pet stavki u web segmentu heroja i koristite privlačne slike, tekst i veze da skrenete pažnju na svaki. Veb segment Heroj podrazumevano je uključen na sajtovima za komunikaciju, ali veb segment Heroj možete da dodate i na druge stranice. Koristite Veb segment heroja.

Istaknuti sadržaja

Koristite ovaj Veb segment za dinamički prikaz sadržaja na osnovu tipa sadržaja, filtriranju ili nisku za pretragu. Takođe možete da postavite opseg pretrage na lokaciji ili kolekciji lokacija i da biste sortirali rezultate. Korišćenje istaknuto sadržaja Veb segmenta na stranicu.

Primer imena pošiljaoca koje prethodi umetnutom komentaru

Koristite ovo da biste umetnuli sliku na stranici, ili na lokaciji ili čvrstom disku. Korišćenje Veb segmenta za sliku na stranicu.

Galerija slika

Koristite veb segment Galerija slika da biste delili kolekcije slika na stranici. Jednostavno izaberite slike sa birač datoteke ili ih prevucite u Veb segment. Kad kreirate kolekciju, možete da prevučete i otpustite slike da ih prerasporedite po potrebi. Korišćenje slika galerije Veb segmenta na stranicu.

Kindle trenutne pregled

Imam knjige koju želite da preporučiti ili Podignite na stranici? Možete da delite pregled Kindle knjige pomoću Kindle trenutne pregled Veb segmenta. Korišćenje Kindle trenutne prevew Veb segment.

Napomena: Kindle trenutne pregled nije dostupan u SharePoint Server 2019

Link

Koristite web segmenta veze da biste dodali vezu ka unutrašnji ili spoljni stranice, video zapisa, slika ili dokumenta. Korišćenje veze Veb segmenta na stranicu.

Napomena: Web segment veze nije dostupna u SharePoint Server 2019

Lista

Veb segment liste vam omogućava da prikažete listu i da je prilagodite sopstveni naslov, prikaz i čak i veličine. Korisnicima možete da vidite listu ili idite kompletnu listu tako što ćete kliknuti na dugme Pogledajte sve. Korišćenje Veb segmentu liste na stranicu.

Svojstva liste

Veb segment za svojstva liste vam omogućava da se povežete sa liste Veb segment na istoj stranici i prikazivanje stavki sa liste zasnovane na korisnik izabere. Korišćenje liste svojstava Veb segmenta

Napomena: Web segment svojstva liste nije dostupna u SharePoint Server 2019

Knjiћicama

Veb segment knjiћicama vam omogućava da dodate tekst na stranicu i oblikujte ga pomoću knjiћicama jezika. Koristite Veb segment knjiћicama.

Napomena: Veb segment knjiћicama nije dostupna u SharePoint Server 2019

Microsoft Forms

Koristite Microsoft Forms Veb segment za kreiranje anketa, kvizove i ankete na stranici. Možete da prikupite odgovore na obrasce i prikaz obrasca rezultata. Koristite Veb segment Microsoft obrasce.

Napomena: Microsoft Forms Veb segment nije dostupna u SharePoint Server 2019

Novosti

Možete da bi vaš tim u toku, kao i da se uključite ih sa ili najinteresantnije priča pomoću funkcije za vesti na stranicu ili lokaciju. Možete brzo da kreirate privlačne objave kao što su obaveštenja, vesti o osobama, izmene statusa i još stvari koje uključuju grafiku i bogato oblikovanje. Korišćenje vesti Veb segmenta na stranicu.

Office 365 konektora

Uz Office 365 Connector Veb segment, možete da dobijete poruke, obaveštenja i obaveštenja iz omiljene spoljne usluga na stranici lokacije tima grupe povezani. Na primer, možete da prikažete ispravke iz usluge kao što su Trello i Facebook; obaveštenja kada nešto novo objavi u RSS feed; obaveštenja iz JIRA ili GitHub; ili čak rezimee iz Salesforce i Google Analytics. Koristite Veb segment linije spajanja.

Napomena: Office 365 konektora Veb segment je dostupna samo na lokacijama tima grupe povezani. Nije dostupna na komunikacije lokacija ili na bilo koje lokacije u SharePoint Server 2019.

– Office 365 video

Koristite ovo da biste prikazali video direktno na stranicu iz vaše organizacije za Office 365 Video portal. Saznajte kako da koristite Office 365 Video Veb segmenta na stranicu.

Napomene: 

 • Microsoft Steam je zamenila Office 365 video. Saznajte više u koristite tok Veb segment.

 • Office 365 video Veb segment nije dostupna u SharePoint Server 2019

Svojstva stranice

Obezbeđivanje detalja o stranicu tako što prikazuje svojstva stranice. Više informacija potražite u članku koristite Veb segment za svojstva stranice.

Napomena: Svojstva web segmenta stranica nije dostupna u SharePoint Server 2019

People

Veb segment osobe vam omogućava da prikažete izabrane grupe ljudi i njihove profile na stranici. To može se koristiti za informacije o kontaktu, tim informacijama, izlagači i još mnogo toga. Koristite Veb segment za osobe.

Planner

Planer za Veb segment vam omogućava da dodate vaš tim obavezama i zadacima na stranici pomoću Microsoft Planner. Koristite Veb segment planer.

Napomena: Planer za Veb segment je dostupna samo na lokacijama tima grupe povezani. Nije dostupna na komunikacije lokacija ili na bilo koje lokacije u SharePoint Server 2019.

PowerApps

PowerApps je usluga koja omogućava da kreirate poslovne aplikacije koje se pokreću u pregledaču ili na telefonu ili tabletu, bez kodiranja iskustva obavezno. Pošto ste kreirali ili prilagođene aplikacije pomoću usluge, možete da ga dodate u SharePoint stranicu sa Veb segmentom PowerApps. Samo unesite Veb adresu u aplikaciju ili ID-a aplikacija, a zatim promenite veličinu aplikaciju tako da se uklopi na stranicu. Koristite PowerApps Veb segment.

Napomena: Veb segment za PowerApps nije dostupna u SharePoint Server 2019

Power BI izveštaj

Veb segment izveštaj Power BI vam omogućava da lako ugrađivanje interaktivni izveštaj o Power BI na stranici. Ugrađeni izveštaji su potpuno bezbedno tako da možete lako da kreirate bezbednog interni portalima. Korišćenje Power BI Veb segmenta na stranicu.

Napomena: Power BI Veb segment nije dostupna u SharePoint Server 2019

Brzi grafikona

Koristite Veb segment brzo grafikona da biste dodali jednostavnu grafikone na stranicu. Unesite vaše tačke podataka, Dodavanje oznaka, izaberite tip grafikona, kolone ili kružni, i objavi. Korišćenje brze grafikona Veb segmenta na stranici.

Brze veze

Koristite ovaj Veb segment, možete „zakačiti” stavki na stranici radi lakog pristupa. Korišćenje brze veze Veb segmenta na stranicu.

Nedavni dokumenti

Prikaz nedavnih dokumenata koji su dodati ili uređivati. Dodatne informacije potražite u članku koristite Veb segment za dokumente Rrecent.

Napomena: Veb segment nedavne dokumente nije dostupan u SharePoint Server 2019

Aktivnost lokacije

Ovaj Veb segment automatski prikazuje nedavne aktivnosti na lokaciji, kao što su datoteke otpremljene izmene napravljene, liste i biblioteke, kreirane i tako dalje. Dodaj Veb segment i najnovije aktivnost je stigao automatski. Korišćenje lokacije aktivnost Veb segmenta na stranicu.

Sajtovi

Web segmentu lokacije omogućava da biste pokazali lokacija na stranici. Možete da izaberete određene lokacije da biste prikazali ili da imaju lokacije Prikaži dinamički na osnovu povezivanje lokacije čvorišta ili na korisnika korišćenih lokacijama. Koristite Veb segment za lokacije.

Napomena: U web segmentu lokacije nije dostupan u SharePoint Server 2019

Razmak

Ovaj web segment vam omogućava da kontrolišete Vertikalni prostor na stranici. Vertikalni razmak Dodaj stranicu sa regulatorima Veb segment.

Protoka

Ovaj web segment vam omogućava da prikažete video na stranicu sa u vašoj organizaciji Microsoft Stream video portal. Koristite Veb segment tok.

Tekst

Koristite Veb segment teksta da biste dodali pasuse i tabele na stranicu. Opcije oblikovanja kao što su stilovi, znakove za nabrajanje, uvlačenje pasusa, isticanje i veze su dostupne. Dodavanje teksta na stranicu sa Veb segment teksta.

Twitter

Uz Twitter Veb segment, možete da prikažete tvitova koje su važne za vi ili vaša publika direktno na stranicu. Koristite Veb segment Twitter.

Napomena: Veb segment za Twitter nije dostupna u SharePoint Server 2019

Vremenska prognoza

Uz vremenske prognoze Veb segment, možete da prikažete trenutne vremenske prognoze na stranici. Prikaži vreme na stranicu.

Napomena: Veb segment za vreme nije dostupna u SharePoint Server 2019

Yammer

Ako vaša organizacija ima aktivnu mrežu Yammer (na primer: www.yammer.com/contoso.com), možete da poboljšate saradnju ugradnjom Yammer razgovore na stranici. Koristite Yammer Veb segmenta na stranicu.

YouTube

Veb segment YouTube vam omogućava da lako ugrađivanje YouTube video zapise direktno na stranicu. Koristite Veb segment YouTube.

Napomena: YouTube Veb segment nije dostupna u SharePoint Server 2019

Veb segmenti možete da se povežete

Možete da povežete neke web segmenata jedni drugima da kreirate interaktivno i dinamičke iskustvo za gledaoci stranice. Na primer, možete da se povežete dokument biblioteke Veb segment Veb segment za prikaz datoteka. Kada korisnik klikne na ime datoteke na listi za biblioteku dokumenata, datoteku prikazivač prikazuje sadržaj te određene datoteke. Ili, povezivanje web segmentu liste ili biblioteke dokumenata Veb segment Veb segmenta ugradi i dodate prilagođeni kôd za razne dinamičke iskustva.

Veb segmenti se možete povezati uključuju: svojstva liste Veb segment Veb segment za prikaz datoteka i ugradi Veb segment.

Informacije i primeri potražite u članku Povezivanje web segmenata u sistemu SharePoint Online.

Web segment za održavanje režim

Imate problema sa web segmentima ste postavili na stranici? Pokušajte da koristite pomoću web segmenta održavanja režim za pomoć pri rešavanju problema.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×