Korišćenje tasterskih prečica iz sistema Office 2003 u programima sa glavnom trakom

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programima za Microsoft Office 2010 , meniji i trake sa alatkama zamenjene na traci, koja je deo Microsoft Office Fluent. Međutim, ako imate zapamtio i navikli da koristite tasterske prečice iz prethodnih verzija programa Microsoft Office, oni će i dalje funkcionisati.

Napomena: Ako koristite Microsoft Office Starter 2010, samo tasterskih prečica za funkcije koje su podržane u sistemu Office Starter će raditi. Više informacija o funkcije koje su dostupne u sistemu Office Starter, pogledajte članak Word Starter funkcija podržava i Excel Starter funkcija podrška.

Kada koristite taster za pristup iz starije verzije sistema Office, prikazuje se poruka da vas obavesti i podseća tastere koje pritisnete. Na primer, u Word 2010 koje želite da umetnete hipervezu u datoteku i koriste se pomoću tastera za pristup iz sistema Office 2003, tako da pritisnete taster ALT +. Podsetnik za tastere koje pritisnete prikazuje sledeću poruku: Office slovna prečica: ALT, se,. Kada pritisnete na ključne ponovo, prikazuje se dijalog Umetanje hiperveze .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×