Korišćenje tasterskih prečica da biste pronašli pomoć za Office proizvode

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office 2016 i Office 365 ponudi hosta tasterskih prečica koje vam omogućavaju korisnicima kreiranje komuniciraju i izraze. Evo delimična Lista resursa kućnim korisnicima koji se oslanjaju na čitača ekrana i druge pomoćne tehnologije.

Napomena: Ova tema pretpostavlja da su korisnici JAWS isključili funkciju virtuelne meni trake.

U ovoj temi

Pokaži mi funkcija

Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook uključite sve reci mi: brz i lak način da biste pristupili funkcije i funkcije u jedan ili dva koraka.

 1. Pritisnite kombinaciju tastera Alt + Q iz bilo kog Office proizvod da biste otišli na polje Pokaži mi .

  Čućete "Pokaži mi". Fokus se menja u polju za tekst u okviru Pokaži mi .

 2. Otkucajte vaše pitanje "i" Pretraži niske i zatim pritisnite taster Enter.

 3. Da biste pomerali kroz listu rezultata, koristite nagore ili strelicu nadole ključne. Čućete svaki rezultat kao fokus se premešta na njega.

 4. Da biste izabrali neku od komandi rezultat, pritisnite taster Enter. Daje fokus na oblasti za uređivanje

Office podrška Veb lokacija

Office podrška Veb lokacija, https://support.office.com i u Office centar za pristupačnost – resursi za osobe sa umanjenim sposobnostima su veliki spremišta informacija. Ovo obuhvata uputstva korak po korak za korišćenje svih trenutni Office proizvoda.

Saveti za pretragu na lokaciji support.office.com
 1. Stavite pod navodnike reči ili fraze za pretragu tačne fraze, uključujući slova i razmak između znakova:

  • Na primer, "Excel Online" pronalazi dokumente koji sadrže frazu "Excel Online", ali neće biti navedena dokumenata o programu Excel 2016 ili Word Online.

   Excel Online (bez navodnika) pretrage za dokumente koji sadrže bilo koju od ovih reči:

   • u programu Excel, Excel i usluzi Excel Online

   • odličan

   • Excel ili Online negde u dokument

  • "čitač ekrana" pronalazi dokumente koji sadrže frazu "čitač ekrana", ali neće biti navedena dokumente o programu Excel 2016 pomenete ekrana ili se odnose na "čitač" kao "čitač dokumenta".

 2. Korišćenje i (slovima) da biste pronašli dokumente koji sadrže sve navedene reči ili fraze:

  Na primer, "Excel Online" i "čitač ekrana" pronaći dokumente koji sadrže identičnu frazu "Excel Online" i identičnu frazu "čitač ekrana". Dokumente koji sadrže samo jedna od onih fraza nisu u rezultatima pretrage.

 3. Korišćenje OR (slovima) da biste pronašli dokumente koji sadrže bilo koji od navedenih reči ili fraze (ali ne svih navedenih fraze):

  Na primer, "Excel Online" OR "čitač ekrana" pronaći dokumente koji sadrže identičnu frazu "Excel Online" ili tačnu frazu "čitač ekrana". Dokumenti koje sadrže "Excel Online" i "čitač ekrana" nisu u rezultatima pretrage. .

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×