Korišćenje stilova u programu Word Online

Stilovi štede vreme i pomažu da dokumenti dobro izgledaju. Kad koristite stilove za kreiranje dokumenta, možete promeniti izgled celog dokumenta u samo nekoliko klikova tasterom miša.

Stil je skup karakteristika, kao što su ime fonta, veličina, boja, poravnanje pasusa, prored, ivice i senčenje.

Na primer, u okviru Početak > Stilovi, izaberite stil Naslov 1 da biste jednim klikom miša promenili tekst u Segoe UI veličine 18 tačaka. Ne morate da pamtite font, veličinu ili prored pasusa, već samo izaberite stavku Heading 1 kad god želite isti stil naslova.

Word Online stilovi su usklađeni da rade zajedno, kao u Word aplikaciji za računar. Brzo primenite bilo koji stil sa liste Početak > Stilovi samo jednim klikom

galerija stilova programa word online

Napomena:  U programu Word Online ne možete da dodajete nove stilove ili uređujete ugrađene stilove kao što to možete da uradite u Word aplikaciji za računar.

Ako imate Word aplikaciju za računar, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i upotrebili tu aplikaciju kako biste kreirali i uredili stilove.

Ako nemate Word, sada možete da ga isprobate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Word Web App radi bez poteškoća sa programom Word i drugim Office programima za stone računare, a mi ga ažuriramo na osnovu unosa kao što je vaš. Za objave o najnovijim funkcijama, posetite blog programa Office Web Apps.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×