Korišćenje sistema Office 365 grupa kao gosta

Dobro došli u Office 365 grupe. Grupe pomažu ljudima da rade zajedno tako što pružaju Deljeno poštansko sanduče, kalendar, OneNote beležnicu i SharePoint za skladištenje i deljenje dokumenata i fotografija. Većina informacija koje su vam potrebne je u e-poruci dobrodošlice. Ova tema pruža malo više informacija o tome kako da koristite interakciju sa grupom kao gost.

Slika poruke dobrodošlice za goste grupe

E-pošta grupe

Svaka Office 365 grupa ima sopstveno prijemno poštansko sanduče. Kao gost ne možete direktno da pristupite prijemnom poštanskom sandučetu grupe, ali možete da mu šaljete poruke. Sve poruke koje pošaljete grupi drugi članovi pojaviće se u prijemnom poštanskom sandučetu. To vam omogućava da Pratit i učestvujete u grupnom razgovoru.

Savet: Dodajte e-adresu grupe u kontakte i sačuvajte poruku dobrodošlice kako biste kasnije mogli da se vratite na nju.

Korišćenje sistema SharePoint

Grupe imaju SharePoint sajt tima. Lokacija tima je centralno skladište za informacije, veze i datoteke koje su povezane sa grupom. Izaberite stavku Idi u SharePoint na adresi dobrodošlice, a zatim dodajte u omiljene Veb lokacije za jednostavan pristup kasnije. Kao gost grupe, možete da prikazujete i uređujete datoteke na SharePoint lokaciji grupe.

Napomena: Pristup SharePoint lokaciji grupe određuje administrator organizacije i možda neće biti dostupan svim gostima.

Korišćenje beležnice grupe

Grupu OneNote beležnicu može da koristi za prikupljanje i deljenje informacija. Izaberite stavku Idite u deljenu beležnicu u usluzi dobrodošlice da biste otvorili beležnicu. Da biste olakšali povratak, dodajte ga u omiljene lokacije u pregledaču.

Primanje pozivnica za kalendar grupe

Grupe koriste deljeni kalendar za planiranje i potvrdu događaja. Kao gost, ne možete direktno da pristupite kalendaru grupe, ali ćete dobiti pozivnice za sve događaje kreirane u kalendaru grupe i možete ih prihvatiti da biste ih dodali u sopstveni kalendar.

Privatnom

Izaberite izjavu o privatnosti ili izjavu o privatnosti za org da biste saznali kako Microsoft i organizacija povezani sa grupom koriste vaše lične informacije.

Više informacija

Saznajte više o Office 365 grupama

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×