Korišćenje sistema Microsoft za izvršavanje sa programom Microsoft flow

Sa radnjama Microsoft tokaza Microsoft zaduženja lako je kreirati novi zadatak iz programa Outlook, gmail, Google Calendar, timovi, Hipchat, planer ili bilo koje druge usluge koje podržava protok.

Da biste kreirali tok pomoću Microsoft zaduženja, prijavite se na Microsoft Flow sa istim poslovnim ili školskim nalogom koji koristite sa Microsoft zaduženja. Zatim samo izaberite konektor ili uslugu iz kojih želite da pošaljete obavezu.

Onda imate opciju da izaberete pokretač koji želite da pokrene tok, na primer Kada stigne nova e-poruka. Sada izaberite stavku +Novi korak, a zatim stavku Dodaj radnju. Iz dostupnih radnji izaberite Microsoft zaduženja-Dodaj to zaduženje. Morate da uđete i u polje „Tema“ da biste dodali naslov obavezi. Zatim izaberite stavku Sačuvaj tok i spremni ste!

Znajte da je moguće koristiti samo Microsoft to-do uz Microsoft protok pomoću poslovnog ili školskog naloga. U ovom trenutku, lični Microsoft nalozi nisu podržani, iako se nadamo da ćemo više tipova naloga ubuduće podržati.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×