Korišćenje siri sa programom Microsoft za izvršavanje na iOS11 i iOS12

Da biste koristili Siri uz Microsoft zaduženja, možete da povežete Outlook.com ili Exchange nalog. Samo idite na postavke iPhone uređaja, izaberite stavku Accounts & Passwords (Nalozi i lozinke), a zatim stavku Add Account (Dodaj nalog). Zatim izaberite opciju „Exchange“ ili „Outlook.com“ i samo pratite odzive da biste dodali nalog.

Kada dodate nalog, morate da omogućite i podsetnike za taj nalog. Samo ponovo izaberite stavku Accounts & Passwords (Nalozi i lozinke), a zatim izaberite opciju „Exchange“ ili „Outlook.com“. Zatim proverite da li su podsetnici uključeni za taj nalog.

Kada povežete Microsoft nalog, morate da postavite podrazumevanu listu aplikacije Reminders na onu sa Outlook ili Exchange naloga. Samo otvorite postavke iPhone uređaja, dodirnite stavke „Reminders“ (Podsetnici) > „Default List“ (Podrazumevana lista), a zatim izaberite željenu listu. 

Sada možete jednostavno da kažete „Hej Siri, podseti me da...“ i ona će se sinhronizovati sa aplikacijom Microsoft zaduženja. Ali imajte na umu da Siri trenutno ne funkcioniše za poslovne klijente koji koriste InTune.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×