Korišćenje SharePoint feed za vesti

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Početak juna 2018, mogućnost razmene sadržaja diskusionih grupa neće biti dostupni za novi Office 365 zakupaca. U tom trenutku preduzeća feed će takođe biti postavljeno na samo za čitanje za postojeće zakupcima. Za novosti rešenja preporučujemo da koristite tima vesti, komunikacije lokacijei/ili Yammer.

Lokacija tima i druge vrste SharePoint lokacija dobija SharePoint razmene sadržaja diskusionih grupa, koja je kao javne bloga ili na microblog. Možete da koristite SharePoint vesti da biste započeli razgovor sa osobama i da ostanete u toku sa stvarima poruku drugim osobama i deljenje.

SharePoint feed za vesti automatski dolazi uz lokacije tima

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Prvi koraci u korišćenju SharePoint razmene sadržaja diskusionih grupa

Najbolji način da biste počeli da je da objavite nešto. U okviru pokretanje razgovora otkucajte poruku, kao što su kratku poruku ili pozdrava timu. Objavite nešto novi ili zanimljivo ili bilo šta želite da biste komunicirali sa članovima tima. Ako želite da dodate stvari kao što su veze, video zapisi i slika, možete da! (Pogledajte članak Dodavanje funkcije u objavu u feedu za vesti). Dve stvari koje treba imati na umu o oznaka i pominjanja:

  • Ako uključite oznake u poruku, članovi lokacije primate ispravke za vesti o tom oznakom samo ako prate lokaciju.

  • Možete da pomenete osoba koja nije član lokacije. Ta osoba će dobiti e-poruku koja sadrži tekst objavljene poruke u kojima se pominje je ta osoba i veza ka „Vide ceo razgovor”. Ako osoba prati vezu, oni vide odziv za zahtevate pristup za lokaciju tima od administratora lokacije. Administrator lokacije je obično osoba koja je kreirala lokacije.

Želite li da saznate više?

Idite ovde

Da biste izvršili sledeću radnju

Video: Korišćenje feeda za vesti na sajtu tima

Pogledajte video o tome kako funkcioniše SharePoint razmene sadržaja diskusionih grupa na lokaciji tima

Vodič za brzi početak SharePoint feed za vesti

Preuzmite Vodič za brzi početak

Dodavanje funkcija poruci u feedu za vesti

Saznajte kako da dodate veze ka Veb lokacijama, da biste ugradili video zapise, postavite pokazivač na dokument SharePoint ili uključivanje pominjanja, oznake ili slike u poruku

Takođe pogledajte

SharePoint poslovno društveno iskustvo - Yammer i feed za vesti

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×