Korišćenje samouslužnog u vašoj organizaciji

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Radimo sluљaљ povratne informacije i imaju olakšano za korisnike u organizaciji da se upišu za Office 365 i druge usluge na mreži korporacije Microsoft. Ovo novo zovemo upišete proces „samouslužnog upisivanja” zato što korisnici mogu da se prijavim korišćenja usluga plaćenu pretplatu ili koristite besplatne usluge, bez potrebe da preduzmete radnju u njegovo ime.

Kako samouslužnog upisivanja radi

Sledeći primer opisuje kako samostalno upisivanje radi škola. Isti proces radi i za sve u organizaciji koja ima samouslužnog programe omogućen u njihove zakupca.

  1. Studente i nastavnika imaju školske e-adrese koje ukazuju na to su povezane sa vašu instituciju. Na primer, e-pošte adresu jakob@uw.edu mogu ukazivati na student iz na Univerziteta u Vašingtonu.

  2. Studente i akademske radnike idite naše Veb lokacijui koristite svoju e-adresu da biste se prijavili za Office 365 usluge koje je vaša organizacija nudi takvo Office 365 ProPlus. Takođe možete pretplate druge besplatnim uslugama koje nudimo.

  3. Nismo provere valjanosti svoju e-adresu, a zatim su da biste počeli da koristite Office 365, Power BIili druge usluge odmah.

  4. Kao administrator preduzeća, videćete ko ima upisali za pretplatu tako što ćete prikazati stranicu pretplate u Office 365 administrativni centar. Ovaj način možete da vidite kada su nove ili koje nisu prepoznate licence za usluge u Office 365 zakupcu.

Dostupnih samouslužnog programa

Slede dostupnog samouslužnog programe. Ova lista će se ažurirati kako se dodaju novi programi.

Program

Opis

Dodatne informacije

Veb lokacije za samouslužnog upisivanja

Office 365 A1

Neki student ili nastavnik možete da koristite e-adresu na školu da se upišete za slobodne Office 365 da Office Online, 1 TB OneDrive oblaku skladišta i SharePoint Online za razred, tima i project lokacije.

Office 365 Education funkciju najčešća tehnička pitanja

Office 365 Education

Office 365 A1 Plus

Kvalifikovani studente i nastavnike mogu da se prijavim za Office 365 A1 Plus, što uključuje sve pomenute plus Office 365 ProPlus. Office 365 ProPlus je produktivnost softvera, uključujući WordPowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Accessi Skype za posao, koji je instaliran na stonom ili laptop računaru.

Office 365 Education funkciju najčešća tehnička pitanja

Office 365 Education

Power BI

Power BI je besplatna usluga za korisnike u organizaciji da se povežete, analizirali i bezbedno deljenje podataka sa drugim osobama.

Ako vaša organizacija već pretplati Office 365 pored toga mogu li da vidim licence za „Power BI Pro pojedinačnih korisnika probnu verziju”, koje nude korisnici ograničene, slobodan pristup napredne mogućnosti.

Power BI u organizaciji

Microsoft Power BI

Rights Management Services (RMS)

RMS za pojedince je besplatna pretplata samouslužnog za korisnike u organizaciji koja je poslata osetljive datoteke koje zaštićen Azure Rights Management (Azure RMS), ali njihove IT sektor ima nije primenjena Azure Rights Management (Azure RMS), ili Active Directory usluge Rights Management Services (AD RMS).

RMS za pojedince i Azure Rights Management

Portal za upravljanje pravima Microsoft tako da možete da proverite da li mogu da otvorim dati prava zaštićeni dokument.

Microsoft Power aplikacije

U PowerApps, možete da upravljate organizacije podataka tako što ćete pokrenuti aplikaciju koju ste kreirali ili koje je neko drugi kreirao i dele sa vama. Pokretanje aplikacija na mobilnim uređajima kao što su telefone, ili ih možete pokrenuti u pregledaču tako što ćete otvoriti Dynamics 365. Možete da kreirate beskonaиnu raznovrsnost aplikacije – bez učenja programskom jeziku kao što su C#.

Samouslužnog upisivanja za PowerApps

Microsoft Power aplikacije

Microsoft toka

Microsoft Flow je proizvod će vam pomoći da podesite automatizovane tokove posla između omiljene aplikacije i usluge tako da sinhronizujete datoteke, dobijanje obaveštenja, prikupljanje podataka i još mnogo toga.

Prijavite se i prijavite se za Microsoft Flow

Microsoft toka

Dynamics 365 za finansije

Dobili kompletan posao i finansijski menadžment rešenje za mala i srednja preduzeća. Dynamics 365 za finansije čini naručivanje prodaje, fakturisanja i izveštavanje o lakše – počevši od prvog dana.

Microsoft Dynamics 365 za finansije

Microsoft Dynamics 365 za finansije

Microsoft Dynamics 365 za operacije

Povećavanje na brzinu poslovanja. Alatke za dovršavanje ERP u Dynamics 365 za operacije pružaju globalni upotrebljivost i digitalni obaveštavanje će vam pomoći da na korak.

Microsoft Dynamics 365 za operacije

Microsoft Dynamics 365 za operacije

Microsoft AppSource

Microsoft AppSource je odredište za softver kao uslužni posao aplikacije ugrađenim u Microsoft oblaku platforme. Funkcije AppSource stotine aplikacije, programske dodatke i sadržaj pakete razvija funkcionalnost Microsoft proizvode Azure, Dynamics 365, Office 365 i Power BI.

Microsoft AppSource

Microsoft AppSource

Microsoft partnera olakšice

Microsoft mreža za partnere obezbeđuje tri vrste članstva. Svaki tip pruža skup koristi da pomogne vaše poslovne rasta. Dok ste na ciljeve, učestvovanje u programu na nivou koji odgovara potrebama jedinstvene pristup još pogodnosti i razvijaju u vezi sa nam i drugim partnerima u mreži.

Microsoft partnera olakšice

Microsoft partnera olakšice

Microsoft centar za posao

Microsoft Business Center se na portal za klijente koji ste napravili kupovine kroz Microsoft Products and Services ugovor (MPSA)

Brzi Start: Registrujte se za Microsoft centar za posao

Microsoft centar za posao

Centar za usluge Microsoft količinskog licenciranja

Microsoft volumena License Service Center prikazuje licence kupili u okviru preduzeća, izaberite stavku, obrazovanje (kada niste u domu ili škola), otvorite vrednost, otvorena licenca i ISV Royalty ugovora.

VLSC obuka i resursi

Centar za usluge količinskog licenciranja

Minecraft Education Edition

Korišćenjem Minecraft kao platforme za učenje, nastavnicima da motivisati inspirisati svakog studenta da biste postigli više i pokrenem za učenje. Pridruživanje zajednici od nastavnicima naučiti kako da koristite Minecraft da biste otključali studenta potencijalne.

Minecraft Education Edition

Minecraft Education Edition

Microsoft tok

Otpremanje i deljenje video zapisa vašoj organizaciji da bi se poboljšao komunikacije, učešće i učenje.

Prijavite se i dan 0 iskustvo

Microsoft tok

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×