Korišćenje programskih dodataka u programu Outlook na vebu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft ima partnera vodeće kompanije da biste napravili programskih dodataka koji vam pomažu da se poslova direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Programski dodaci u Outlook na vebu su programi ili uslužni programi koje vam pomažu da automatizujete zadatke kada prikažete ili kreirate poruke.

Kako programski dodaci funkcionišu?

Prethodno instalirani programski dodaci su podrazumevano uključeno, ali i dalje morate da date saglasnost pre nego što ovi programski dodaci možete da pristupite podacima. Čak i nakon što ih aktivirate, možete samo prenose kada kliknete na dugme Dodaj u. Većina programski dodaci imaju pristup samo podaci u e-poruci koju radite u.

Kada instalirate programski dodatak u programu Outlook_on_the_web, ona će se pojaviti u druge verzije programa Outlook. Na primer, ako instalirate programski dodatak u programu Outlook_on_the_web, videćete programski dodatak kada otvorite Outlook 2016.

Valjanost svih programskih dodataka proverila je korporacija Microsoft, uključujući one koje instalirate iz Office prodavnice. Za više informacija pogledajte izjavu o privatnosti i odeljak sa odredbama i uslovima u obrascu za pristanak u programskom dodatku.

Kako da uključim ili isključim programske dodatke?

Odaberite svoju verziju za uputstva

Uputstva su malo drugačija u zavisnosti od toga da li koristite novi Outlook na vebu. Odaberite koju verziju programa Outlook na vebu koristite da biste videli korake koji se odnose na vas.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Beta verzija programa Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za novi Outlook na vebu.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za klasični Outlook na vebu.

Napomena: Ako je vaša organizacija dodala svoj logotip na traku sa alatkama, možda ćete videti nešto malo drugačije od onoga što je prikazano iznad.

Uputstva za novi Outlook na vebuOutlook_on_the_web

 1. U programu Outlook_on_the_web, kreirajte novu poruku ili odgovorite na postojeću poruku.

 2. Na dnu stranice, izaberite Još , a zatim izaberite prvi programski dodaci.

  Snimak ekrana na dugme Preuzmi programskih dodataka

 3. Na programskih dodataka za Outlook stranice, izaberite programski dodatak koji želite.

  Za besplatnu programski dodaci, kliknite na dugme Dodaj da biste ga dodali u poštansko sanduče.

  Za plaćene programske dodatke i besplatne probne verzije izaberite stavku Nabavi da biste završili kupovinu.

Možete da instalirate više programskih dodataka iz Office prodavnice.

Da biste uklonili programski dodatak, izaberite Još na dnu stranice i zatim izaberite stavku Preuzimanje programski dodaci > Moji programski dodaci. Izaberite programski dodatak, a zatim izaberite stavku Ukloni.

Uputstva za klasični Outlook_na_vebu

 1. Izaberite Postavke Ikona „Postavke“ > Upravljanje programskim dodacima.

  Snimak ekrana dugmeta „Postavke“.

 2. Za besplatne programske dodatke koristite kontrole za uključivanje/isključivanje da biste ih uključili ili isključili. Za plaćene programske dodatke i besplatne probne verzije izaberite stavku Nabavi da biste završili kupovinu.

  Snimak ekrana preklopnika programskog dodatka

Možete da instalirate više programskih dodataka iz Office prodavnice.

Najčešća pitanja

Platforma

Zahtevi

Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows

Exchange 2013 SP1 +, Exchange Onlineili Outlook nalog

Outlook 2016 za Mac

Exchange 2013 SP1 +, Exchange Onlineili Outlook nalog

Outlook za iOS ili Office za Android

Exchange Online ili Outlook nalog

Veb pregledač

Exchange Online ili Outlook nalog

Koju verziju programa Outlook imam?

Outlook otkriva ako je neki programski dodatak zahtevao ključne reči ili entitete, kao što su predlozi za sastanak ili adrese koje se nalaze u poruci, i podvlači ih. Imajte u vidu da Microsoft uvek štiti vašu privatnost i ne pokušava da čita ili razume vašu poruku. Iako možete da vidite podvučeni tekst, u programski dodatak se ne šalju nikakve informacije.

Ne zaboravite, programski dodatak može da se pokrene samo pošto date saglasnost za aktiviranje i izaberete podvučeni tekst.

Programski dodatak može da pošalje podatke u sopstvenu uslugu, ali samo u cilju dovršavanja zadatka koji ste zahtevali. Na primer, programski dodatak Bing mape će možda poslati informacije u Bing uslugu na mreži kako bi pronašao lokaciju koju ste zahtevali. Od svih programskih dodataka se traži da budu usaglašeni sa smernicama za privatnost i Microsoft standardima. Više detalja potražite u izjavi o privatnosti za programski dodatak.

Idite u Office prodavnicu i potražite programski dodatak koji tražite. Zatim izaberite programski dodatak da biste pronašli informacije kao što su prikaz, zahtevi, ocene i recenzije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×