Korišćenje programa OneNote Web App za deljenje beležaka tokom sastanka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada pravite beleške tokom sastanka grupe, možete verovatno ne može da uhvatite sve druge osobe recimo. Možete rešiti ovo tako što ćete pozvati ostale na sastanku da biste radili na beleške sa sastanka sa vama. Deljene hvatanja omogućava da svi obratite pažnju na određenoj temi i zatim dokument kao deo diskusije. Na kraju sastanka, svi su doslovno na istoj stranici.

Da biste omogućili drugima da pogledaju i daju doprinos vašim beleškama, uradite sledeće:

  • U programu OneNote Online, izaberite stavke datoteka > deli > deli sa drugim osobama.

    Određene osobe koje pozovete će dobiti poruku sa vezom ka deljene beleške. Dozvole koje ste postavili za ih na deljenoj lokaciji će odrediti da li možete da prikažete samo beleške ili da ih uređujete.

Nakon što drugi otvore beležnicu, svi koji imaju dozvole možete da dodate beleške sa sastanka – sve u isto vreme dok. OneNote automatski sinhronizuje i svačije beleške će se pojaviti.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×