Korišćenje programa OneNote Web App za deljenje beležaka sa drugim osobama

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Programu OneNote Online, možete da delite beleške sa drugim osobama na nekoliko različitih načina u zavisnosti od vaše potrebe.

Ili možete da pozovete druge osobe da biste prikazali i izvršite promene u beležnici, ili možete da kreirate veze ka stranici sa beleškama koje možete da nalepite u e-poštu, blog ili Veb stranice.

Pozivanje drugih osoba da vide ili koautor beležnice

 1. U programu OneNote Online otvorite beležnicu koju želite da delite.

 2. Izaberite stavke Datoteka > Deli > Deli sa drugim osobama.

 3. U levoj koloni, u okviru Deli proverite da li je izabrana stavka Pozovi osobe.

 4. Otkucajte e-adresu osobe koju želite da pozovete u polju Za.

 5. U polju ispod otkucajte kratku belešku za primaoca kako bi imao odgovarajući kontekst za pozivnicu (na primer: „Evo veze do beležnice za planiranje putovanja. Slobodno dodajte ono što sam propustio”.).

 6. Primaoci podrazumevano mogu da menjaju beležnice u koje su pozvani. Ako želite samo da vide sadržaj beležnice, ali da ga ne uređuju, kliknite na plavu vezu Primaoci mogu da uređuju da biste promenili postavke dozvole.

 7. Kada budete spremni da pošaljete pozivnicu u beležnicu, kliknite na dugme deli.

Vrh stranice

Kreiranje veze do beležnice za deljenje sa drugim osobama

Ako nemate e-adrese osoba koje želite da pozovete da pregledaju ili uređuju Beležnica ili ako ne želite da koristite e-pošte za ovu svrhu, lako možete da kreirate prilagođene vezu koja vam omogućava da delite beleške sa drugim osobama.

 1. U programu OneNote Online otvorite beležnicu koju želite da delite.

 2. Izaberite stavke Datoteka > Deli > Deli sa drugim osobama.

 3. U levoj koloni, u okviru Deljenjeizaberite stavku Preuzmi vezu.

 4. Kopirajte i nalepite tu vezu gde god predviđena publika (na primer, čitaoci bloga) može da vidi i kliknite na nju kako bi dobila pristup beležnici.

  Napomena: Svi koji imaju adresu veze će moći da vidite beležnicu. Uverite se da ste upoznati sa deljenje sadržaja pre deljenja veze.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×