Korišćenje prikaza rasporeda za prikaz zadataka u kalendaru

U Microsoft Planner, kada zadatak ima početni ili krajnji rok, možete da ga vidite u kalendaru u Planner pomoću prikaza rasporeda. Takođe možete da odaberete da vidite kalendar planera u programu Outlook.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Kada dodate zadatke u prikazu odboraPlanner, možete da vidite one koji imaju početne ili krajnji datum tako što ćete izabrati stavku raspored na vrhu plana.

Snimak ekrana vrha plana za planer koji prikazuje tablu; Grafikonima i planiranje dugmadi; sa izabranim rasporedom.

Zgrabite pravi kraj bilo kog zadatka da biste ga protegli više dana.

Zadaci bez početnog ili krajnjim datumima navedeni su sa desne strane kalendara na listi neplanirani zadaci . Prevucite ove zadatke u kalendar da biste brzo dodali krajnji rok. 

Planner_ScheduleView_Viewtasksoncalendar_DragfromUnscheduled

Neplanirane liste zadataka možete da sortirate po Kofi, koje su dodeljene, napretkui kategoriji pomoću padajućeg menija Grupišite po padajućoj listi iznad liste.

Ako želite da uklonite zadatak iz kalendara, možete da prevučete zadatak nazad na listu neplanirani zadaci . Prevlačenje zadatka nazad na neplanirani spisak zadataka uklanja početni i krajnji rok iz zadatka. Zadatak možete da uklonite i tako što ćete otvoriti zadatak i izbrisati sadržaj polja Početni datum i Krajnji rok .

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×