Korišćenje predložaka u programu PowerPoint za Mac

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Predlošci PowerPoint može pomoći da dizajniranje prezentacija zanimljivo privlačne i profesionalnog izgleda. Oni sadrže sadržaj i elemente koje možete koristiti kao početnu tačku kada kreirate novu prezentaciju dizajna. Sva oblikovanja dovrši; Samo dodate sadržaj.

Primena predloška na novu prezentaciju

  1. Otvori PowerPointi videćete skup standardnih predložaka u galeriji. Ako već radite u PowerPoint, izaberite stavke datoteka > novo na osnovu predloška da biste videli predloške.

    (U verziji 2011, zatim izaberete sve u okviru kategorije predložaka .)

    Standardni predlošci u programu PowerPoint

  2. Možete odaberite jedan od predložaka koji standardni ili, ako želite da biste pronašli određene predložak, otkucajte frazu za pretragu u polje za pretragu svih predložaka, kao što su poslovni plan, izveštaja, poslovnu ponudu, obuka ili kalendar. Možete pronaći stotine opcije od lokacije templates.office.com koje možete koristiti kao početnu tačku za prezentaciju.

    Rezultati pretrage predloška

  3. Kada pronađete željeni predložak koji želite da koristite, kliknite dvaput na nju, ili izaberite je i kliknite na dugme Kreiraj.

  4. Predložak je preuzet u PowerPointi spremni ste da počnete da radite na prezentaciji.

Dodatne informacije o PowerPoint predlošcima:

Takođe pogledajte

Primena predloška na postojeću prezentaciju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×