Korišćenje predložaka stranice da biste kreirali predavanja i zadatke

Korišćenje predložaka stranice da biste kreirali predavanja i zadatke

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Umetanje unapred napravljene predložaka za beležnicu za razred stranice ili prilagođavanje sopstvene da biste kreirali predavanja, zadatke i strukture učenika beležaka.

Umetanje stranica predložaka

Otvorite OneNote radne površine i idite na praznu stranicu kojoj želite da dodate predložak. Izaberite karticu " Umetanje " na traci programa OneNote, zatim Predlošci stranice da biste pregledali opcije.

Kreiranje prilagođene obrasce lekcija i zadatak

Da biste prilagodili ili Kreirajte predložak, pratite ova uputstva: Kreiranje ili prilagođavanje predložaka stranice. Kada sačuvate predložak koji ste kreirali, moći ćete da ga koristite za druge predavanja i zadatke.

Saznajte više

Kreiranje zadatka i Sinhronizuj sa programom LMS

Davanje povratnih informacija pisane, audio ili video

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×