Korišćenje pomoćnika za planiranje i pronalazača sobe za sastanke u programu Outlook

Ako koristite Office 365 ili Microsoft Exchange nalog sa programom Outlook, možete da koristite pomoćnik za planiranje i pronalazaи sobe da biste mogli da zakažete sastanke.

Korišćenje pomoćnika za planiranje

 1. Iz prijemnog poštanskog sandučetaizaberite stavku nove stavke > sastanku ili u kalendaru, izaberite stavku novi sastanak. Takođe možete da koristite tastersku prečicu Ctrl+Shift+Q da biste kreirali novi poziv za sastanak.

 2. Dodajte učesnike u polje za .

 3. U polje Tema unesite opis sastanka ili događaja.

 4. Izaberite stavku Pomoćnik za planiranje sa trake. Videćete da se radi o svakom primaocu koji ste uneli u polje za. Ako želite da dodate još učesnika, možete otkucati njihovo ime u bilo kom praznom nizu u pomoćniku za planiranje.

 5. Vremena kada su učesnici zauzeti u tamno plavoj boji. Vremena kada učesnici imaju uslovno zakazana obaveza, prikazuju se u svetloplavom zahašanom bloku i vremena izvan radnog vremena učesnika za učesnike prikazuju se u Light Gray. Izaberite dostupno vreme za sve učesnike.

 6. Da biste izabrali optimalno vreme za sve učesnike, koristite tragaи sobe u desnoj koloni. Možete da vidite koje su vreme kada učesnici imaju neusaglašenosti.

Korišćenje pronalazača sobe 

 1. Na novom sastanku, kliknite na dugme Pomoćnik za planiranje na traci.

 2. Koristite padajuću listu Prikaži spisak soba da biste izabrali listu soba. Ove liste je podesio Microsoft Exchange ili Office 365 administrator. 

  Koristite tragaи sobe da biste videli dostupne konferencijske sobe za sastanak.

 3. Izaberite dostupnu sobu za dodavanje sobe za pomoćnika za planiranje i sastanku kao primaoca. 

 4. Okno Predložena vremena pronalazi najbolje vreme za sastanak, koje se definiše kao vreme kada je najveći broj učesnika dostupan. Najbolje vreme za sastanak pojavljuje se na vrhu okna. Da biste izabrali neku od predloženih vremena, kliknite na prijedlog vremena u oknu "Predlaganje vremena ". Možete i ručno da izaberete vreme na koordinatnoj mreži za zauzetosti.

  Koristite birač predloženi Tajms da biste videli kada su učesnici dostupni.

  1. Ako želite da se sastanak ponavlja, u meniju sastanak , u grupi Opcije izaberite stavku Ponavljanje, izaberite stavku u redu.

   Kada dodate obrazac ponavljanja pozivu za sastanak, meni sastanka se menja u periodični sastanak.

 5. Kada završite sa postavljanjem sastanka, kliknite na dugme Pošalji.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×