Korišćenje poštanskog sandučeta lokacije za organizovanje e-pošte za tim ili projekat

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste zadržali tim ili projekat vezane za e-poštu organizovane, možete da dodate poštansko sanduče na lokaciji SharePoint lokaciju. Ljudi jednostavno šaljete e-pošte na e-adresu poštanskog sandučeta lokacije. Zatim, članovima tima koji nemaju ispravne dozvole možete prikazati, organizovanje, i odgovaranje na e-pošte iz poštanskog sandučeta na lokaciji u SharePoint pomoću istih alatki koje su poznate iz programa Outlook na Vebu.

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Će pružamo proces će vam pomoći da prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta lokacije je i dalje dostupne u SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima.

Možete da:

Svako može da šalje e-poštu na e-adresu poštanskog sandučeta lokacije.

Ovo su kriterijumi za čitanje i organizovanje poruka, odgovaranje na poruke ili brisanje poruka u poštanskom sandučetu lokacije:

  • Svaka osoba mora imati licence za SharePoint i Exchangeu okviru iste Office 365 pretplate.

  • Svaka osoba mora biti u podrazumevanoj grupi članova ili podrazumevanoj grupi vlasnika lokacije ili imate dozvole "doprinos". Kada podesite lokaciju, napravite da date pristup članovima tima koji je potreban.

    Napomena: Spoljni članovi tima ne mogu da koriste poštanske sandučiće lokacije.

Ako odlučite da ne želite poštansko sanduče na lokaciji nakon što ste kreirali nešto, možete sprečiti poštansko sanduče lokacije prikazuje na lokaciji.

Najčešća pitanja o upravljanju poštanskim sandučićima na lokaciji

Slede odgovori na uobičajena pitanja koja se mogu javiti kada počnete da koristite poštanske sandučiće na lokaciji u svojoj organizaciji.

Pitanja o upotrebi poštanskih sandučića na lokaciji

Kako član lokacije može da otkrije ko može videti poštansko sanduče na veb lokaciji?

U programu Outlook na Vebu, u gornjem desnom uglu, kliknite na dugme postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom , kliknite na dugme Opcije, kliknite na dugme poštanskim sandučićima na lokaciji, kliknite dvaput na poštansko sanduče na lokaciji i zatim izaberite stavku Korisnici.

Šta se dešava ako dve osobe istovremeno urede radnu verziju e-pošte u poštanskom sandučetu na lokaciji pomoću SharePoint lokacije Site Mailbox app?

Uređivanja druge osobe zamenjuju promene prve osobe.

Pitanja o kreiranju i uklanjanju poštanskih sandučića na lokaciji

Treba da dodelite licencu e-adresu poštanskog sandučeta lokacije?

Ne. E-adresa lokacije ne zahteva Exchange licencu.

Postoje li situacije kada ne bi trebalo da koristim poštansko sanduče na veb lokaciji?

Postoje slučajevi kada poštansko sanduče na lokaciji nije odgovarajući izbor:

  • Razmotrite poverljivost – bilo koji član lokacije može pročitati ili proslediti bilo koju e-poruku u poštanskom sandučetu na lokaciji.

  • S obzirom da je poštansko sanduče na lokaciji deljeni radni prostor, bilo koji korisnik poštanskog sandučeta na lokaciji može da preraspodeli i izbriše e-poštu.

Mogu li da preimenujem poštansko sanduče na veb lokaciji?

Ime za prikaz poštanskog sandučeta na lokaciji je ime za prikaz SharePoint lokacije tima. Ako promenite ime za prikaz lokacije u sistemu SharePoint, ime za prikaz menja se i u programu Outlook. Međutim, e-adresa lokacije ostaje ista.

Mogu li da promenim e-adresu poštanskog sandučeta na lokaciji?

Ne. E-adresa lokacije ne može se menjati posle kreiranja. E-adresa se generiše od imena za prikaz lokacije kada je poštansko sanduče na lokaciji kreirano..

Ako ime za prikaz lokacije sadrži znakove koji nisu iz engleskog alfabeta ili sadrži manje od tri znaka engleskog alfabeta, ime za prikaz se ne koristi za e-adresu. E-adresa se umesto toga automatski generiše kako bi se obezbedilo da bude važeća. Ove e-adrese počinju prefiksom SM, koji prate dvocifrena godina, trocifreni dan u godini i četiri nasumična slova.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×