Korišćenje Outlook kontakata kao izvora podataka za objedinjavanje pošte

Korišćenje Outlook kontakata kao izvora podataka za objedinjavanje pošte

Outlook spisak kontakata može da bude izvor personalizovanih informacija u grupi Word dokumenti, putem funkcije objedinjavanja pošte u programu Word.

 1. U programu Outlook idite na stavku Kontaktii izaberite imena koja želite da dodate. Ako želite da dodate ceo adresar, preskočite ovaj stepenik.

 2. Idite na matičnu> Objedinjavanje pošte.

  Dugme „Objedinjavanje pošte“ nalazi se na kartici „Početak“ u grupi „Radnje“

 3. Odaberite željene opcije, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Izaberite stavku „Objedinjavanje pošte“ na kartici „Početak“ u fascikli „Kontakti“ da biste započeli objedinjavanje pošte

  Napomena: Ako ste izabrali skupa kontakata koje želite ponovo da koristite bez svakog izbora, izaberite stavku stalna datoteka i dajte listi ime.

 4. U programu Word, na kartici pošiljke umetnite polja za objedinjavanje pošte koja izvlače informacije sa spiska kontakata Outlook u dokument.

  Savet: Blok adresa polja za objedinjavanje je savršen za koverte i nalepnice; Red za pozdrav dobro funkcioniše za personalizovanje pisama i e-pošte.

 5. Dodajte bilo koji tekst koji želite na svako od dokumenata, koverti, nalepnica ili e-poruka. Na primer, ako šaljete slovo obrasca, ovde ćete napisati telo pisma.

 6. Odaberite stavku Pregled rezultata, a zatim odaberite stavku Dugme „Sledeći zapis“ za pregled rezultata objedinjavanja pošte ili prethodnu Dugme „Prethodni zapis“ za pregled rezultata objedinjavanja pošte da biste videli svaki personalizovani dokument, kovertu, nalepnicu ili e-poruku.

 7. Da biste dovršili objedinjavanje, u grupi završetak odaberite stavku Završi & objedinite, a zatim odaberite stavku Odštampaj dokumente ili Pošalji e-poruke.

Ponovno korišćenje objedinjavanja pošte

Sačuvajte dokument za objedinjavanje kako biste mogli ponovo da ga pokrećete, a da ne morate ništa da postavljate. Objedinjeni dokument ostaje povezan sa izvorom podataka.

Kada želite ponovo da ga pokrenete – na primer, druga grupa koverti na iste osobe-idite na datoteku> Otvorite u programu Word i otvorite dokument. Odaberite stavku da kada Word vas zatraži da zadržite vezu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×