Korišćenje Office 365 koda promocije za sniženje cene

Kad kupujete pretplatu na Office 365 za preduzeća, možete da iskoristite promotivni kôd da biste umanjili cenu. Pročitajte ovaj članak da biste videli kako se promotivni kôd primenjuje na pretplatu, saznali više o uslovima promotivnog koda i rešili probleme sa promotivnim kodovima.

Primena promotivnog koda na pretplatu

  1. Započnite kupovinu tako što ćete kupiti novu pretplatu na Office 365 ili dodati usluge postojećoj pretplati.

  2. Prilikom odjavljivanja, unesite promotivni kôd u okvir Unesite promotivni kôd.

    Slika okvira za tekst „Unesite kod promocije“
  3. Odaberite opciju primeni. Ispod okvira trebalo bi da vidite poruku Promotivni kôd je uspešno primenjen. Ako vidite drugačiju poruku, pogledajte članak Rešavanje problema sa promotivnim kodovima da biste saznali zašto se pojavila.

  4. Nastavite sa odjavljivanjem. Na stranici Potvrda porudžbine videćete stavku Popust na osnovu promotivnog koda pored iznosa.

U bilo kom trenutku pošto dovršite kupovinu, na računu možete da vidite popust koji ste ostvarili na osnovu promotivnog koda. Više informacija potražite u članku Prikaz računa za Office 365 za preduzeća.

Uslovi promotivnog koda

Sledeće smernice primenjuju se na promotivne kodove za pretplate na Office 365 za preduzeća.

  • Broj promotivnih kodova po pretplati    Promotivni kôd možete da upotrebite za više pretplata u istoj porudžbini, ali ne možete da upotrebite više promotivnih kodova za istu pretplatu.

  • Trajanje popusta    Kad se primeni na porudžbinu, popust na osnovu promotivnog koda traje dok pretplata ne istekne. Ako se pretplata obnavlja svakog meseca, popust na osnovu promotivnog koda traje do kraja obračunskog meseca u kojem ste ga uneli. Ako se pretplata obnavlja svake godine (čak i ako se plaća mesečno), popust na osnovu promotivnog koda traje do kraja obračunske godine u kojoj ste ga uneli.

  • Ograničenja licence promotivnog koda    Neki promotivni kodovi imaju maksimalni nivo. Popust će biti primenjen samo na licence do tog maksimuma. Možete potvrditi da promotivni kôd ima ta ograničenja tako što ćete pogledati njegove odredbe i uslove.

  • Datumi završetka kodova promocije    Završni datum koda promocije je poslednji dan kada se može preuzeti kôd promocije za tu kampanju. Kad je kupovina dovršena, cena pretplate sa popustom primeniće se tokom celog trajanja porudžbine.

Rešavanje problema s promotivnim kodovima

Ako dobijete poruku o grešci pošto unesete promotivni kôd, to može da bude iz više razloga. Sledeća lista opisuje najčešće uzroke poruka o grešci.

Napravili ste grešku u kucanju kad ste unosili kôd.

Dobro obratite pažnju na crtice, velika ili mala slova ili specijalne simbole u promotivnom kodu. Promotivni kôd mora se uneti tačno.

Pokušavate da primenite promotivni kôd na pretplatu koja nije nova.

Promotivni kodovi su namenjeni novim pretplatama. Ako pokušavate da ih upotrebite u već aktivnoj pretplati, nećete videti opciju za primenu promotivnog koda. Ne postoji način da primenite promotivni kôd kad se kupovina već dovrši.

Promotivni kôd je istekao.

Kampanje imaju ograničeno vreme. Promotivni kodovi imaju datum isteka. Ako je promotivni kôd koji pokušavate da upotrebite premašio datum isteka, više ne može da se koristi. Ne postoji način da se prihvati ili zameni promotivni kôd koji je istekao, ali pretplatu možete kupiti i bez njega.

Promotivni kôd koji koristite je za pogrešan geografski region.

Neki promotivni kodovi važe samo za određenu zemlju ili region. Promotivni kodovi ne funkcionišu u drugoj zemlji ili regionu, već samo u onima za koje su napravljeni.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

I dalje vam je potrebna pomoć? Obratite se podršci.

Pošto ste administrator za Office 365 za preduzeća, besplatno možete da stupite u kontakt sa našim stručnim agentima za podršku da biste dobili podršku za aktivnosti pre prodaje, nalog i naplatu, kao i pomoć u rešavanju tehničkih problema. Možete i da se obratite podršci u ime Office 365 korisnika iz svoje organizacije.

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena: Ako koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini, obratite se 21Vianet timu za podršku.

Takođe pogledajte

Kupovina pretplate na Office 365 za preduzeća iz besplatne probne verzije

Kupovina druge pretplate na Office 365 za preduzeća

Kupovina ili uređivanje dodatka za Office 365 za preduzeća

Naplata u sistemu Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×