Korišćenje naloga na drugom računaru u programu SharePoint Workspace 2010

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nalog možete dodati na druge računare i sinhronizovati Groove radne prostore na računarima. Iz praktičnih razloga, preporučuje se da dodate nalog na najviše pet računara.

Napomena: Administrator je možda postavio smernice za nalog koje ograničavaju njegovo dodavanje na druge računare. Pored toga, SharePoint radni prostori ne sinhronizuju se na više računara na kojima imate nalog.

Da biste svoj nalog dodali na drugi računar, morate izvršiti sledeće zadatke:

 1. Sačuvajte datoteku naloga i pripremite je za korišćenje na drugom računaru.

  Da biste datoteku naloga pripremili za korišćenje na drugom računaru, možete je poslati sami sebi kao prilog datoteke ili je sačuvati na mrežnom disku kojem možete pristupiti.

 2. Pokrenite čarobnjak za konfigurisanje naloga na drugom računaru i izaberite sačuvanu datoteku naloga.

Čuvanje datoteke naloga

 1. Na kartici Datoteka izaberite karticu Informacije, kliknite na dugme Upravljaj nalogom, a zatim izaberite stavku Željene postavke naloga.

 2. U dijalogu „Željene postavke“ izaberite karticu Nalog.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste otvorili prozor Sačuvaj nalog kao....

 4. Izaberite lokaciju za čuvanje datoteke naloga i kliknite na dugme Sačuvaj.

  SharePoint Workspace od vas traži da unesete lozinku iz bezbednosnih razloga. Moraćete da znate ovu lozinku prilikom dodavanja naloga na drugi računar.

 5. Unesite lozinku i kliknite na dugme U redu.

Dodavanje naloga na drugi računar

Kada sačuvate datoteku naloga i pripremite je za korišćenje na drugom računaru, nalog na drugi računar možete dodati pomoću čarobnjaka za konfigurisanje naloga.

 1. Instalirajte i pokrenite SharePoint Workspace.

 2. U čarobnjaku za konfigurisanje naloga izaberite opciju Vrati postojeći nalog u prethodno stanje.

 3. Kliknite na dugme Potraži, izaberite sačuvanu datoteku naloga sa lokacije na disku na kojoj ste je sačuvali i kliknite na dugme Otvori.

 4. Unesite lozinku koju ste postavili za datoteku naloga kada ste je sačuvali i kliknite na dugme U redu.

Traka za pokretanje trebalo bi da otvorite. Možete da nastavite da biste preuzeli podatke radnog prostora.

U zavisnosti od instalacije programa SharePoint Workspace, od vas može biti zatraženo da uspostavite početne vrednosti naloga da biste mogli da ga dodate na računar. Ako primite ovakav upit, šifra za uspostavljanje početnih vrednosti biće poslata na e-adresu koja je podešena za nalog pri njegovom kreiranju.

Napomena: Poništavanja naloga funkcija radi samo ako Omogućavanje oporavka naloga je potvrđen izbor u svoju željenu opciju nalog na računaru na kojem ste sačuvali datoteku naloga.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×