Korišćenje Microsoft Planner u SharePoint lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft planer je Office 365 usluge koje vam dopušta da napravite table i Dodavanje svog tima zadataka i zadatke. Na tabli u planer zadataka možete da sortirate u kolone (ili kante). Kante možete naznačiti faze razvoja, dana u sedmici, sprintove i još mnogo toga. Možete da se krećete zadatke na tablu tako što ćete prevući i pada ih, ako ste dovršili zadatak ili jednostavno želite da postavite im prioritet i slučajni redosled stvari, to možete uraditi lako. Planer table su korisne za komunikaciju, jer su ukazuju na to gde su vam i ostale tima o dovršavanju zadatka. Pored toga, možete da se prebacite se na prikaz grafikona da biste prikazali napredak svog tima. Možete da kreirate plan sa svim ovim funkcijama direktno na SharePoint lokaciji.

Napomene: 

  • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

  • Planer za Veb segment je dostupna samo na lokacijama tima grupe povezani.

Kreiranje plana na lokaciji

  1. Idite na lokaciju na kojoj želite da dodate na plan.

  2. Izaberite stavku novo , a zatim Planiranje na vrhu stranice.

  3. Ako želite da kreirate novi plan, unesite novo ime plana pod imenom Plan u oknu sa desne strane i zatim kliknite na dugme Kreiraj.

    Ako želite da prikažete postojećeg plana, izaberite stavku Koristi postojeći plan , a zatim izaberite plan na koji želite da koristite u polje u okviru Izaberite postojeći plan.

  4. Da biste prikazali veze ka plan u navigaciji sa leve strane, uverite se da prikažete u navigaciji lokacije .

Da biste iskoristili prednosti sve funkcije Microsoft Planner, možete da koristite aplikaciju punu planer. Da biste to uradili, otvorite planer iz Office 365 pokretanju aplikacija ili idite tasks.office.com i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga. Pogledajte članak Microsoft planer za pomoćza više informacija.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×