Korišćenje Microsoft Bookings u centru za poslovno

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Bookings je na mreži i mobilne aplikacije za mala preduzeća koji pružanje usluga klijentima na zakazanu obavezu osnovi. Za više informacija o Odjavljivanje Objavi poslovni kalendar na mreži sa Microsoft rezervacije. Možete da koristite Microsoft Bookings kao samostalnu Office 365 aplikaciju, ili možete da koristite Microsoft Bookings kao deo centar za poslovno. Dok su dve veoma slične, postoji nekoliko važnih razlikama između dva:

 • Samostalno rezervacije aplikacija omogućava korisniku da biste kreirali više kalendara, svakog od njih sa listom svoj posao adresa i kontakt. Poslovna sa više lokacija možete kreirati jedan kalendar za svaku lokaciju.

 • Međutim, poslovnih aplikacija za centar je predviđena za pomoć poslovna upravljanje jedno mesto. Sve funkcije u okviru centar za poslovno koristite jedan poslovne adrese i spisak kontakata. Pogledajte odeljak profil preduzeća u centru za Microsoft Business u temi Upravljanje poslovnih aplikacija u centru za poslovno .

Da biste koristili Microsoft Bookings u centru za poslovno, mogu se koristiti samo jedan rezervacije kalendara. Na ovaj način druga preduzeća centra aplikacije rad zajedno, poravnavanje sa jednom adresom i spisak kontakata.

Šta to znači da se povežete rezervacije kalendar centra za poslovno

Može da bude samo jedan rezervacije kalendar povezan sa centar za poslovno, a svaki korisnik u vašoj kompaniji će videti kalendar koji iste kada posete centar za poslovno. Kada rezervacije kalendar povezan sa centar za poslovno, nekoliko stvari koje će se promeniti:

 • Spisak kontakata na rezervacije kalendar će biti sinhronizovan sa liste kontakata u centru za poslovno.

 • Poslovne informacije u rezervacije kalendar, kao što su poslovne adrese, sati i logotip će zameniti informacije o profilu preduzeća poslovni centar.

Samo treba da povežete kalendara ako preduzeće koristi samo jedan kalendar rezervacije za svakoga. Ako morate da upravljate više rezervacije kalendara, preporučuje se da ne koristite centar za poslovno za pristup rezervacije.

Kako da se povežete postojeći kalendar rezervacije centar za poslovno

Ako je bilo ko iz vašeg preduzeća kreirao rezervacije kalendara u prošlosti, videćete poruku kada odete na centar za poslovno i kliknite na rezervacije. Ako je Globalni administrator, imate dve opcije:

 1. Centar za poslovno povezivanje rezervacije kalendara

  Možete odabrati postojeći kalendar za povezivanje ili možete da kreirate novi kalendar koji će se automatski povezati. Samo će moći da se povežete postojeći kalendar, ako ste član osoblja administratora taj kalendar. Možda ćete morati da zatražite od vlasnika kalendara dodeli administratorski pristup njoj.

 2. Otvaranje rezervacije na novoj kartici

  Odaberite ovu opciju ako ne želite da se povežete kalendara odmah. Ova opcija će vas odvesti iz centar za poslovno koja vam omogućava da koristite rezervacije kao ranije.

Ako ste Globalni administrator, moraćete da zamolite Globalni administrator u vaš organziation da biste izvršili vezu. U suprotnom, možete da otvorite rezervacije na novoj kartici, što vam omogućava da koristite rezervacije kao ranije.

Kako da raskinete vezu između rezervacije kalendara iz centra za posao

Ako centar za poslovno povezani pogrešan kalendara, možete lako da raskinete vezu i odaberite neki drugi. Morate biti Globalni administrator, kao i za administratora osoblje rezervacije kalendara koji je trenutno povezan.

 1. Idite na centar za poslovno i izaberite stavku rezervacije.

 2. Kad je kalendar učita, kliknite na dugme „...” u gornjem desnom uglu kalendara.

 3. Izabrali Prekini vezu ovaj kalendar.

Možda ćete morati da osvežite stranicu, ali kada sledeći put odete na karticu rezervacije u centru za poslovno imate opciju da biste povezali drugi kalendar.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×