Korišćenje Lync plejera za snimke

Microsoft Lync 2010 plejer za snimke pruža bogat utisak pri prikazivanju izlagaču koji je kreirao snimak. Pomoću Lync plejera za snimke možete pristupiti zvuku, video zapisima, razgovorima putem razmene trenutnih poruka (IM), deljenju aplikacija, Microsoft PowerPoint prezentacijama, tabli za pisanje i delovima anketiranja Microsoft Lync 2010 snimka na isti način na koji su bili prikazani tokom Microsoft Lync 2010 sastanka ili razgovora. Takođe možete sakriti bilo koju od ovih funkcija kako biste se fokusirali na druge delove Lync 2010 snimka. Pomoću indeksiranja možete da poslušate određenog govornika ili prikažete određeni sadržaj, a možete i pristupiti listi učesnika i preuzeti priloge.

U ovom članku

Pokretanje Lync plejera za snimke

Korišćenje kontrola reprodukcije

Pokretanje Lync plejera za snimke

Lync plejer za snimke možete otvoriti iz Microsoft Lync 2010 upravljača snimcima.

Napomena:  Da biste koristili Lync plejer za snimke za reprodukciju snimaka, mora biti instaliran Lync 2010.

 1. Otvorite Lync upravljač snimcima tako što ćete uraditi nešto od sledećeg:

  • Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku Microsoft Lync, a zatim stavku Microsoft Lync 2010 upravljač snimcima.

  • U glavnom prozoru programa Lync izaberite stavku Alatke, a zatim stavku Upravljač snimcima.

Napomena:  Ako opcija Alatke nije vidljiva, kliknite na strelicu pored dugmeta Opcije ( Ikona „Opcije“ ), a zatim izaberite stavku Prikaži traku sa menijima.

 1. U Lync upravljaču snimcima kliknite na snimak, a zatim na dugme Reprodukuj. Otvara se Lync plejer za snimke.

Vrh stranice

Korišćenje kontrola reprodukcije

Tokom reprodukcije snimka koristite sledeće kontrole da biste kontrolisali reprodukciju ili pristupili različitim delovima snimka:

 • Da biste prikazali ili sakrili listu originalnih učesnika i priloga koji su napravljeni tokom sastanka, kliknite na dugme Informacije i prilozi.

  • Ako je prilog naveden, možete potražiti datoteku klikom na dugme Potraži.

 • Da biste pronašli određeni deo deljenog sadržaja ili određenog govornika, kliknite na dugme Deljenje sadržaja i osobe koje govore da biste prikazali ili sakrili okno za indeksiranje.

  • U okviru Indeksiranje prema deljenju sadržaja razvijte tip sadržaja koji želite da prikažete (na primer, Bela tabla, Radna površina ili Anketa) klikom na strelicu sa njegove leve strane. Indikatori vremena sa desne strane svakog tipa sadržaja pokazuju u kojem je trenutku tokom sastanka sadržaj prikazan. Možete kliknuti na određenu instancu koju želite da prikažete.

  • U okviru Indeksiranje prema osobama koje govore razvijte ima govornika kojeg želite da čujete klikom na strelicu sa leve strane imena osobe. Indikatori vremena pokazuju u kojem je trenutku tokom sastanka ta osoba govorila. Možete kliknuti na određenu instancu koju želite da poslušate.

 • Da biste kontrolisali reprodukciju, koristite dugmad Reprodukuj, Zaustavi, Pauziraj i Nastavi koja se nalaze na dnu plejera. Da biste se kretali unapred ili unazad kroz snimak, kliknite na klizač i prevlačite njime po dnu plejera.

 • Da biste kontrolisali zvuk, koristite klizač Jačina zvuka i dugme Privremeno isključi na dnu plejera.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×