Korišćenje kontakata (osobe) u aplikaciji Outlook na vebu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Prijavite se u Outlook na vebu pomoću poslovnog ili školskog naloga.

U Outlook na vebu, koristite stranicu "osobe" za kreiranje, prikazivanje i uređivanje kontakata, listama kontakata i grupe.

Odaberite svoju verziju za uputstva

Uputstva su malo drugačija u zavisnosti od toga da li koristite novi Outlook na vebu. Odaberite verziju programa Outlook na vebu koju koristite da biste videli korake koji se odnose na vas.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Beta verzija programa Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za novi Outlook na vebu.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za klasični Outlook na vebu.

Napomena: Ako je vaša organizacija dodala svoj logotip na traku sa alatkama, možda ćete videti nešto malo drugačije od onoga što je prikazano iznad.

Uputstva za novi Outlook na vebu

Da biste otišli na stranicu "osobe", prijavite se u Outlook na vebu i izaberite ikonu osoba People na dnu stranice

 • Koristite polje za pretragu da biste pronašli osobe ili spisak kontakata.

 • Na traci sa alatkama obezbeđuje menije i komande za kreiranje i izmenu kontakata, listama kontakata i grupa u zavisnosti od konteksta

 • "Omiljene lokacije" prikazuje sve ste dodali u omiljene lokacije.

 • Kontakata prikazuje sve sačuvane kontakte i spiskove kontakata u svim fasciklama.

 • Vaš kontakt liste prikazuje liste svih kontakata u sve fascikle.

 • Predložena prikazuje osobe koje u kontaktu sa, ali koji se ne nalaze u sačuvanu kontakte. Možete da ih dodate u kontakte ili omiljene lokacije da biste brzo došli do njih.

 • Fascikle: podrazumevanu fasciklu pod imenom kontakata sadrži kontakte i kontakt liste. Takođe možete da kreirate sopstveni fascikle.

 • Grupe: člana prikazuje grupe koje ste član i vlasnika prikazuje grupe kojima ste vlasnik.

 • Središnje okno prikazuje "Omiljene lokacije", kontakata, liste kontakata ili grupa u zavisnosti od toga šta ste izabrali u oknu za navigaciju. Korišćenje menija filtera da biste sortirali i da biste odabrali kako kontakt imena se prikazuju.

 • U desnom oknu prikazuje detalje o kontaktu, liste kontakata ili grupu koji su izabrani u središnjem oknu.

Podrazumevano, kontakte i spiskove kontakata su uskladišteni u fascikli " Kontakti " u okviru fascikle u oknu za navigaciju. Takođe možete da kreirate sopstveni fascikli sa kontaktima da biste zadržali određene kontakte ili liste kontakata zajedno i lakše da ih pronađete.

 • Da biste kreirali novu fasciklu sa kontaktima: u okviru fascikleizaberite stavku Nova fascikla i otkucajte ime. Zatim izaberite fasciklu i dodavanje kontakata sa njim.

 • Da biste preimenovali ili izbrisali fasciklu sa kontaktima koju ste kreirali, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu, a zatim izaberite preimenovali ili izbrisali.

Kreiranje, prikazivanje i uređivanje kontakata

Novi kontakti se čuvaju u fascikli kontakti podrazumevani, a takođe, videćete ih u okviru kontakte. Ako želite da sačuvate novi kontakt u drugu fasciklu, izaberite fasciklu pre nego što kreirate kontakt.

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Izaberite ikonu osoba People na dnu okna za navigaciju.

 3. Na stranici "osobe", na traci sa alatkama izaberite stavku novi kontakt.

  Snimak ekrana na novi kontakt dugme

 4. Unesite detalje za kontakt. Izaberite stavku Dodaj još da biste dodali još informacija, kao što su adresa kontakta i rođendan.

 5. Kliknite na dugme Kreiraj.

Kada izaberete stavku nečije ime ili sliku u programu Outlook ili drugih Office aplikacija i usluga, videćete njihove Kartica profila sa informacijama o njima. Iz njihovih kartica profila, možete da ih sačuvate kontaktima, na primer, ako želite da dodate beleške ili druge informacije.

Evo kako možete da dodate kontakt iz e-poruke:

 1. U prikazu pošta, otvorite e-poruku u oknu za čitanje, a zatim izaberite ime pošiljaoca ili primaoca koje želite da dodate u kontakte.

 2. Na kartici profila koja se otvara izaberite Još opcija > Dodaj u kontakte.

  Izaberite tri tačke, a zatim izaberite stavku „Dodaj u kontakte“

 3. Ako želite, dodajte više informacija. Izaberite stavku Dodaj još da biste dodali još informacija, kao što su adresa kontakta i rođendan.

 4. Kliknite na dugme Kreiraj.

Napomena: Kontakt je sačuvana u fascikli kontakti podrazumevani na stranicu "osobe".

Ako vaše preduzeće ima direktorijum podešavanje, moći ćete da biste videli informacije o vašim kolegama bez ih sačuvati kao kontakte. Možete da ih potražite ili izaberite svoje ime ili sliku sa e-poruke. Kartica njihove profila će prikazati informacije prikupljene od drugih systems (direktorijuma). Ako želite da dodate druge informacije, kao što su beleške, možete da sačuvate sa kolegama u svoje kontakte. Novi kontakt koji je automatski povezane sa postojeći kontakt direktorijuma. Samo će videti informacije koje ste dodali.

Da biste dodali osobu u omiljene lokacije, izaberite kontakt, a zatim izaberite stavku Dodaj u omiljene na traci sa alatkama.

Savet: Omiljene kontakte koji imaju e-adresu i pojaviće se u oknu za navigaciju u prikazu pošta, tako da možete da vidite e-poštu na jednom mestu.

Na stranici Osobe izaberite kontakt u srednjem oknu da biste videli ili uredili informacije o njemu. Šta možete da vidite je verzija Kartica profila. Šta kartice i odeljke koji vidite mogu se razlikovati.

 • Datoteke: Nedavne datoteke koje je kontakt delio sa vama.

 • E-pošte: nedavne e-poruke i priloge e-pošte između vas i kontakt.

 • LinkedIn: Ako kontakt ima javni LinkedIn profil sa istom adresom e-pošte koju ste sačuvali za taj kontakt, ovde ćete videti LinkedIn informacije.

Da biste uredili kontakt, izaberite stavku Uredi kontakt pored Kontakt informacije, ili kliknite na dugme Uredi na traci sa alatkama.

Snimak ekrana dugmeta „Uredi kontakt“

 1. Na stranici Osobe izaberite kontakt.

 2. Kliknite na ikonu kamere.

  Izaberite ikonu kamere da biste dodali fotografiju
 3. Izaberite stavku otpremanje novu fotografiju, izaberite datoteku koju želite da koristite, a zatim izaberite Otvori da biste otpremili.

 4. Ako želite da premestite fotografiju, kliknite unutar kruga i prevucite pokazivač. Da biste uvećali ili umanjili, koristite klizač ispod fotografije.

  Prilagodite sliku i izaberite stavku „Primeni“
 5. Izaberite Primeni, a zatim izaberite stavku gotovo.

Možete da odaberete kako da prikažete i sortiranje kontakata. Koristite meni "Sortiraj" na vrhu liste.

Na primer, izaberite stavku Sortiraj po > prezime i prikaz tako što ćete > prezime.

Možete da povežete kontakte da biste označili da su povezani, na primer, ako imate nekoliko stavki za istu osobu. Povezani kontakti se pojavljuju kao jedan kontakt.

Da biste povezali kontakte:

 • Na stranici osobe izaberite dve ili više kontakata, a zatim izaberite Poveži kontakte na tabli koje se pojavljuje.

Da biste raskinuli vezu povezanog kontakta:

 • Na stranici Osobe izaberite kontakt, izaberite stavku Povezani kontakti na traci sa alatkama, a zatim izaberite stavku Raskini vezu.

 1. Izaberite jednu ili više kontakata, a zatim izaberite stavku Izbriši.

 2. Kliknite na dugme Izbriši da biste potvrdili.

Kreiranje, prikazivanje i uređivanje liste kontakata

Spisak kontakata je kolekcija e-adrese i je koristan i za slanje e-pošte grupi osoba. Spiskovi kontakata se ponekad nazivaju listama distribucije.

Na primer, kreiranje spiska kontakata koji se zove moj klub i dodajte sve članove klub na njega. Kada želite da pošaljete e-poruku svima u klubu, samo unesite „moji klub” u red za e-poruke.

Napomena: Podrazumevano spiskove kontakata koji su kreirani u podrazumevanu fasciklu kontakti, a možete ih videti u okviru liste kontakta. Ako želite da sačuvate spisak kontakata u drugu fasciklu, izaberite fasciklu pre nego što izaberete novi spisak kontakata. Kada kreirate spisak kontakata u fascikli, nije moguće premestiti ga u drugu fasciklu.

 1. Na stranici "osobe", na traci sa alatkama, kliknite na strelicu pored stavke novi kontakt, a zatim izaberite novi spisak kontakata.

  Snimak ekrana na novi kontakt meni sa novi kontakt liste izabran

 2. Unesite ime za listu, i onda dodajte imena ili e-adrese.

 3. Kliknite na dugme Kreiraj.

Savet: Ako želite da grupišete kontakte iz nekog drugog razloga osim slanja e-poruke, možete da kreirate fasciklu. Zatim dodajte kontakte u fasciklu.

 1. Na stranici "osobe", izaberite Kontakt liste u oknu za navigaciju ili potražite ime spiska kontakata.

 2. Izaberite spisak kontakata, a zatim izaberite stavku Uredi.

 3. Unesite imena ili e-adrese.

 4. Izaberite stavku Sačuvaj.

 1. Na stranici "osobe", izaberite Kontakt liste u oknu za navigaciju ili potražite ime spiska kontakata.

 2. Izaberite spisak kontakata, a zatim izaberite stavku Uredi.

 3. Potvrdite izbor u polju x za ime ili e-adresu koju želite da uklonite.

 4. Izaberite stavku Sačuvaj.

 1. Izaberite spisak kontakata koje želite da izbrišete i izaberite stavku Izbriši.

 2. Kliknite na dugme Izbriši da biste potvrdili.

Uputstva za klasični Outlook na vebu

 1. Prijavite se u Outlook na vebu. Ako vam je potrebna pomoć, pogledajte članak Prijavljivanje u Outlook na vebu.

 2. Na vrhu ekrana, izaberite pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 > Outlook.

  Pokretanje aplikacija usluge Office 365 sa istaknutom aplikacijom Outlook

  Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

 3. Izaberite stavku Osobe.

Sledeći snimak ekrana prikazuje šta ćete videti na stranici Osobe.

Snimak ekrana stranice „Osobe“.

Evo opisa onoga što ćete videti:

 1. U polju Pretraga osoba za koje možete koristiti za traženje kontakta ili spiska kontakata

 2. Traku sa alatkama, koja obezbeđuje menije i komande za kreiranje i izmenu kontakata i spiskova kontakata, u zavisnosti od konteksta

 3. Odeljak Istaknute osobe koji prikazuje ljudi sa kojima ste često u kontaktu, sa kojima se sastajete, koje ste označili kao omiljene ili sa kojima želite i dalje da sarađujete

 4. Odeljak Moji kontakti, koji sadrži sve fascikle sa kontaktima

 5. Središnje okno, koje prikazuje na kontakte i spiskove kontakata koji se nalaze u stavki koja je izabrana u oknu za navigaciju

 6. Kontakt karticu, koja prikazuje detalje o kontaktu ili spisku kontakata koji su izabrani u središnjem oknu

Odaberite kako bi stranica „Osobe“ trebalo da izgleda tako što ćete zakačiti neki od ovih prikaza sa liste u okviru Istaknute osobe:

 • Osoba koje često kontaktirate: Pogledajte nedavne komunikacije i ispravke za osobe sa kojima najčešće komunicirate.

 • Osobe u vašem kalendaru danas: Pogledajte sa kim imate sastanak i na čemu ćete raditi danas.

 • Omiljene lokacije: Osobe koje ste odabrali kao Omiljene pojaviće se ovde, pružajući vam brz pristup najnovijim e-porukama.

 • Osobe sa koje želite da nastavite saradnju: Pronađite označene stavke i poruke u kojima ste @pomenuti, zajedno sa nepročitanim porukama od osoba koja najčešće kontaktirate.

 • Svi kontakti: Ovo je klasični prikaz „Osobe“ koji prikazuje sve kontakte na jednom mestu.

Da biste zakačili prikaz kao početnu tačku, izaberite stavku Zakači ovaj prikaz.

Snimak ekrana dugmeta „Zakači ovaj prikaz“.

Da biste promenili početnu tačku, odaberite stavku Otkači ovaj prikaz na gornjoj traci sa menijima prikaza koji ste zakačili ili odaberite stavku Zakači ovaj prikaz na gornjoj traci sa menijima jednog od drugih prikaza u okviru Istaknute osobe.

Napomena: U zavisnosti od vaše verzije programa Outlook, neće biti dostupni svi ovi prikazi.

Kada odaberete neki od vaših kontakata, otvara se okno sa desne strane. Ovde ćete videti dodatne informacije o kontaktu, kao što je adresa e-pošte, telefon i lokacija kancelarije. Takođe ćete videti sa kim su povezani u organizaciji i kojim grupama pripadaju.

U donjem delu okna videćete svoju interakciju sa kontaktom. Prikažite e-poruke koje ste razmenili, datoteke deljene sa vama i sve uobičajene sastanke ili događaje u prošlosti ili budućnosti.

Snimak ekrana kartice kontakta na stranici „Osobe“.

Kada kreirate kontakta ili spiska kontakata iz početka, skladište se u fasciklu sa kontaktima koji je izabran u oknu za navigaciju. Fascikle sa kontaktima možete da kreirate da biste određene kontakte ili spiskove kontakata čuvali zajedno i lakše ih pronašli.

Kontakatakoji je u oknu za navigaciju stranice " osobe ", sadrži sve fascikle sa kontaktima. Kada se stavka Vaši kontakti skupi, možete da je izaberete da biste je razvili i videli sve fascikle sa kontaktima.

Kada se stavka Vaši kontakti razvije, fascikla Kontakti pojavljuje se direktno ispod nje, kao što je prikazano na snimku ekrana. Fasciklu Kontakti automatski dobijate. Ona sadrži sve lokalne kontakte, osim ako ne kreirate druge fascikle i dodate kontakte u njih.

Više informacija potražite u odeljku Rad sa fasciklama sa kontaktima u nastavku ovog članka.

Snimak ekrana kursora postavljenog iznad dugmeta „Kontakti“ na stranici „Osobe“.

 1. U okviru kontakte u oknu za navigaciju izaberite fasciklu u koju želite da kreirate kontakt. Ako je izabrana kontakata a ne određena fascikla, novi kontakt se kreira u fascikli " Kontakti ".

  Napomena: Pre nego što kreirate novi kontakt, uverite se da ste izabrali fasciklu u oknu za navigaciju koji želite da kreirate u. Kada kreirate kontakt, nije moguće premestiti ga u drugu fasciklu. Da biste kontakt uskladištili u drugu fasciklu nakon kreiranja, možete da ga izbrišete, a zatim ga ponovo kreirajte u drugoj fascikli.

 2. Na traci sa alatkama izaberite stavku Novo.

  Snimak ekrana kursora postavljenog iznad dugmeta „Novo“ na stranici „Osobe“.

 3. U obrascu Dodavanje kontakta koji se otvori popunite željene detalje.

  Možete izabrati Ikona „Dodaj informacije“. ikonu da biste videli opcije za taj tip informacija. Na primer, izaberite stavku Ikona „Dodaj informacije“. pored stavke Telefon da biste dodali brojeve telefona.

 4. Izaberite Čuvanje Sačuvaj kada završite.

Da biste brzo dodali pošiljaoca ili primaoca koji je u e-poruci u fasciklu Kontakti, uradite sledeće:

 1. Izaberite ikonu Pokretanje aplikacija Dugme „Pokretanje aplikacija“. > Pošta.

 2. U e-poruci u oknu za čitanje izaberite ime pošiljaoca ili primaoca koje želite da dodate u kontakte.

 3. Na kontakt kartici koja se pojavi za tu osobu izaberite stavke Više radnji Još opcija > Dodaj u kontakte.

  Snimak ekrana kursora zadržanog iznad stavke „Dodaj u kontakte“ u meniju „Još radnji“.

 4. U obrascu Dodavanje kontakta koji se otvori dodajte više informacija o kontaktu po želji.

 5. Izaberite Čuvanje Sačuvaj da biste dodali karticu u fascikli " Kontakti ".

  VAŽNO:Kada na ovaj način kreirate kontakt, nije moguće sačuvati kontakt u drugoj fascikli ili premestiti ga u drugu fasciklu.

Spisak kontakata je kolekcija kontakata. On se ponekad naziva i lista distribucije. Spisak kontakata možete da navedete kao primaoca kada sastavljate e-poruku. Kada pošaljete poruku, ona ide svim kontaktima na listi u isto vreme. Na primer, možete kreirati spisak kontakata pod imenom „Moj klub ljubitelja knjiga“ i u njega dodati sve članove vašeg kluba ljubitelja knjiga. Da biste poruku adresirali na sve iz kluba, morate samo da unesete „Moj klub ljubitelja knjiga“ u redu Za: za e-poruku.

Kreiranje spiska kontakata

 1. U okviru kontakte u oknu za navigaciju, izaberite fasciklu u kojoj želite da kreirate listu kontakata u. Ako je izabrana kontakata a ne određena fascikla, novi spisak kontakata će se kreirati u fasciklu " Kontakti ".

  Napomena: Pre nego što kreirate novi spisak kontakata, uverite se da izaberete fasciklu u koju želite da kreirate u oknu za navigaciju. Kada kreirate spisak kontakata, nije moguće premestiti ga u drugu fasciklu. Da biste spisak kontakata uskladištili u drugu fasciklu nakon kreiranja, možete da ga izbrišete, a zatim ga ponovo kreirajte u drugoj fascikli.

 2. Na traci sa alatkama, kliknite na strelicu nadole pored stavke novo, a zatim izaberite novi spisak kontakata.

  Snimak ekrana kontekstualnog menija za dugme „Novi“ sa izabranom stavkom „Spisak kontakata“.

 3. U prazan obrazac koji se otvori unesite ime spiska kontakata, članove spiska kontakata i opcionalno dodajte beleške.

 4. Izaberite Čuvanje Sačuvaj kada završite.

Kontakte ili spiskove kontakata koje kreirate ili uvozite u programu Outlook na vebu možete da uredite. Nije moguće urediti kontakte koje dobijete povezivanjem sa nalogom društvene mreže kao što je LinkedIn. Više informacija o uvozu kontakata od drugog naloga e-pošte ili program za e-poštu potražite u članku Uvoz kontakata u Outlook.

Napomena:  Da biste spisak kontakata uskladištili u drugu fasciklu nakon kreiranja, izbrišite da, a zatim ga ponovo kreirajte u drugoj fascikli.

 1. U središnjem oknu potvrdite izbor u polju pored kontakta ili spiska kontakata koji želite da uredite, a zatim izaberite stavku Uredi na traci sa alatkama.

  Snimak ekrana kursora postavljenog iznad dugmeta „Uredi“ na stranici „Osobe“.

 2. Izvršite željene promene.

 3. Izaberite Čuvanje Sačuvaj kada završite.

 • Da biste kreirali fasciklu sa kontaktima, kliknite desnim tasterom miša ili pritisnite i držite kontakte u oknu za navigaciju, a zatim izaberite novu fasciklu.

 • Da biste preimenovali ili izbrisali neku fasciklu sa kontaktima koju ste kreirali, kliknite desnim tasterom miša na nju, a zatim izaberite stavku Preimenuj ili Izbriši.

 • Da biste premestili neku fasciklu sa kontaktima koju ste kreirali na lokaciju pod imenom Ostali kontakti tako da se fascikla i dalje vidi, ali ne smeta, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu i izaberite stavku Premesti na lokaciju „Ostali kontakti“. Videćete da se fascikla prikazuje u okviru Ostali kontakti.

  Da biste fasciklu sa lokacije Ostali kontakti vratili nazad na glavnu listu fascikli u okviru Vaši kontakti, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu, a zatim izaberite stavku Premesti na lokaciju „Vaši kontakti“.

Kada izaberete stavku u oknu za navigaciju na stranici osobe , središnje okno prikazuje kontakte koji su u toj stavki, na sledeći način:

 • Kada izaberete istaknute osobe, središnje okno prikazuje osoba koje najčešće kontaktirate, osobe u vašem kalendaru danas, vaše omiljene osobe i osobe koje želite da nastavite da pratite. Ako zakačili prikaz, on se pojavljuje na vrhu srednjeg okna.

 • Kada izaberete stavku Vaši kontakti, središnje okno prikazuje sve kontakte i spiskove kontakata.

 • Kada izaberete određenu fasciklu sa kontaktima, središnje okno prikazuje samo kontakte i spiskove kontakata koji su u toj fascikli.

Kada izaberete Vaši kontakti ili odgovarajuću fasciklu kontakata, padajući meni u vrhu srednjeg okna omogućava vam da suzite i sortirate kontakte i spiskove kontakata koji se tamo prikazuju. Ime menija opisuje redosled sortiranja koji se trenutno koristi. Podrazumevano ime menija je Po imenu, zato što je to podrazumevani redosled sortiranja.

Kada izaberete meni da biste ga otvorili, videćete da sadrži sledeća tri odeljka:

 • Odeljak Redosled sortiranja gde možete da sortirate po Imenu ili Prezimenu.

 • Odeljak Redosled prikaza, gde možete da sortirate po Imenu ili Prezimenu da biste kontrolisali način prikazivanje svakog imena.

 • Odeljak Prikaz, gde možete da odaberete stavku Osobe ako želite da prikažete samo kontakte koji su osobe ili odaberite stavku Spiskovi da biste videli samo kontakte koji su na spiskovima kontakata ili Svi da biste prikazali i jedno i drugo.

Snimak ekrana padajućeg menija filtera na stranici „Osobe“.

Možete da izbrišete kontakte ili spiskove kontakata koje ste kreirali ili uvezli u programu Outlook na vebu. Nije moguće izbrisati kontakte koje dobijete povezivanjem sa nalogom društvene mreže, kao što je to LinkedIn.

 1. Izaberite kontakt ili spisak kontakata.

 2. Izaberite stavku Izbriši.

  Snimak ekrana dugmeta „Izbriši“ na stranici „Osobe“.

U polju Pretraga osoba na vrhu okna za navigaciju, unesite termin za pretragu.

Snimak ekrana dugmeta „Pretraži osobe“ na stranici „Osobe“.

 • Da biste pronašli kontakt, unesite svoje ime ili e-adresu u polje Pretraga osoba i zatim izaberite ikonu "Pretraga" Traženje podrške ili pritisnite taster Enter.

 • Da biste pronašli spisak kontakata, unesite deo ili sva imena liste kontakata u polje Pretraga osoba i zatim izaberite ikonu "Pretraga" Traženje podrške ili pritisnite taster Enter.

Kontakte možete povezati jedne sa drugim da biste označili da su povezani na neki način. Pored toga, Outlook na vebu automatski otkriva kontakte koji imaju ista ili veoma slična imena i povezuje ih tako da se pojavljuju kao jedan kontakt.

Povezivanje kontakata

 • Potvrdite izbor u polju za potvrdu pored svakog kontakta u srednjem oknu, a zatim na traci sa alatkama izaberite stavku Poveži.

  Snimak ekrana dugmeta „Veza“ na stranici „Osobe“.

Raskidanje veza kontakata

 1. Potvrdite izbor u polju za potvrdu pored povezanog kontakta u središnjem oknu.

 2. Na traci sa alatkama iz padajućeg menija izaberite stavku Veze.

  Snimak ekrana dugmeta „Veze“ na stranici „Osobe“.

 3. U padajućem meniju izaberite Ikona „Raskini vezu“. pored kontakta kojem želite da raskinete vezu sa ostalim kontaktima.

Da biste videli koje kontakte je Outlook na vebu automatski povezao za određeni kontakt i da biste videli predloge za druge, slične kontakte za povezivanje sa tim kontaktom, sledite ove korake:

 1. Potvrdite izbor u polju za potvrdu sa leve strane imena kontakta. Ako je Outlook na vebu automatski povezao kontakte koji imaju ista ili slična imena, padajući meni Veze pojaviće se sa desne strane trake sa alatkama.

  Snimak ekrana dugmeta „Veze“ na stranici „Osobe“.

 2. Na traci sa alatkama iz padajućeg menija izaberite stavku Veze.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Za dobijanje pomoći sa Outlook.com:

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Dobijanje pomoći za Outlook na vebu za preduzeća:

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Ako koristite uslugu Office 365 kojom upravlja 21Vianet u Kini, pogledajte članak Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Takođe pogledajte

Uvoz kontakata u Outlook

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×