Korišćenje javne veb lokacije pomoću usluge Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da kreirate i da hostujete javnu Veb lokaciju za korišćenje sa sistemom Office 365 rada sa jednog od dobavljača usluge Office 365 partnera, ako želite. Ove partneri pomogli klijentima da Office 365 Podešavanje kompletnu prisustvo na mreži. (Ako već imate SharePoint Online javnu Veb lokaciju, možete da kreirate novu sa partnerom i ručno Migrirajte svog trenutnog sadržaja.) Ćete da dizajnirate i upravljanje Veb lokacije na Veb lokaciji partnera; na Veb lokaciji nije integrisan sa sistemom Office 365.

Ako već imate javnu veb lokaciju koja se hostuje negde drugde, možete da je zadržite kod aktuelnog dobavljača usluge hostinga.

Da biste podesili novu javnu Veb lokaciju, prijavite se u Office 365 i Odaberite partnera za rad sa. Zatim pratite korake da biste upisali sa partnerom i kreirate Veb lokaciju (ako želite) ga podesili pomoću domena za adresu Veb lokacije, kao što je www.contoso.com.

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. Idite u Office 365 centar administracije.

 3. Na levoj traci za navigaciju odaberite stavku Javna veb lokacija. (Ako koristite Office 365 Small Business, koji više nije dostupan za kupovinu, odaberite stavku Javna veb lokacija u oknu Prvi koraci.)

  U usluzi Office 365 odaberite stavku „Javna veb lokacija“

 4. Odaberite stavku Saznajte više za partnera.

  Ako imate SharePoint Online javnu veb lokaciju, takođe ćete videti vezu za upravljanje veb lokacijom.

 5. Na veb lokaciji partnera koja se otvara videćete specijalnu ponudu za Office 365 klijente i odziv da započnete kreiranje veb lokacije pomoću partnera.

Kad kreirate veb lokaciju, lokacija partnera će vas provesti kroz objavljivanje veb lokacije kako bi drugi ljudi mogli da pristupe lokaciji putem prepoznatljivog URL-a pomoću prilagođenog domena kao što je www.fourthcoffee.com.

Više o opcijama javne veb lokacije u usluzi Office 365

Ako već imam javne Veb lokacije u usluzi Office 365, možete zadržati? Da, ako imate pretplatu na Office 365 koji već ima javne Veb lokacije, postoje neposrednu promene. Međutim, u sklopu napredak usluge Office 365 trenutne ponude SharePoint Online javne Veb lokacije je obustavljene na 9 mart 2015. Ako već imate Veb lokaciju, možete da nastavite da koristite i ažuriranje lokacije za najmanje dve godine nakon datuma ova promena. Ali napredovale, moraćete da planirate za pomeranje partnera nudi ili nekog drugog dobavljača za funkcionalnost javne Veb lokacije.

Kakve su nove opcije veb lokacije partnera u poređenju sa opcijom SharePoint Online javne veb lokacije? Postojeća funkcija SharePoint Online javne veb lokacije bila je namenjena klijentima kojima je bilo potrebno samo osnovno prisustvo na mreži. Nova rešenja pružaju bolje alatke i rešenja potrebna za isporuku, podršku i upravljanje kompletnijim prisustvom na mreži.

Ako želim da biste premestili moj trenutni SharePoint Online javne Veb lokacije na jednu od partnera lokacija, a kako to? Pružamo vam Opšta uputstva koja mogu vam pomoći da premeštanje sadržaja na Veb lokaciju sa jednom od partnerskih rešenja. Detaljnije informacije o podešavanju i prilagođavanju Veb lokacije je dostupan u člancima pomoći na tim lokacijama partnera.

Da li podešavanje javne veb lokacije kod partnera podrazumeva dodatni trošak? Lokacije partnera nude pristup alatkama i uslugama koje vam omogućavaju da kreirate rešenje za veb lokaciju koje ima više funkcija nego SharePoint javna veb lokacija, uz specijalne popuste dostupne za Office 365 klijente koji svoje lokacije posećuju pomoću veza iz usluge Office 365. Ovaj trošak nije obuhvaćen Office 365 pretplatom, a posebni uslovi i detalji se razlikuju u zavisnosti od partnera i tržišta.

Mogu li da koristim druga rešenja za javne veb lokacije uz Office 365? Za podešavanje veb lokacije možete da koristite bilo koju uslugu za hostovanje veb lokacije; ne morate da koristite partnere navedene u usluzi Office 365. Ali ako koristite veze u usluzi Office 365 da biste otišli na veb lokaciju partnera i podesili svoju lokaciju, možete da iskoristite ponude sa popustima dostupne samo Office 365 klijentima.

Koristim prilagođeni domen u usluzi Office 365 za adresu (URL) SharePoint Online javne veb lokacije. Kad kreiram novu veb lokaciju na lokaciji partnera, kako da podesim da nova veb lokacija koristi moj domen kao adresu veb lokacije? To zavisi od načina na koji se upravlja DNS serverom za vaš prilagođeni domen u usluzi Office 365: U registru domena (ili DNS hosta) ili putem usluge Office 365 (serveri imena domena se usmeravaju na Office 365 servere imena).

Savet: Niste sigurni kako se upravlja DNS-om domena u usluzi Office 365? Izaberite stavke Domeni > Upravljanje domenima, a zatim izaberite ime domena. Odaberite stavku Upravljaj DNS-om i pogledajte odeljak Upravljanje DNS-om.

 • Ako upravljate DNS serverom za domen u okviru DNS hosta, možete da promenite zapise domena koji trenutno pokazuju na vašu SharePoint Online javnu veb lokaciju tako da usmeravaju na novu veb lokaciju. Možete da pronađete pomoć na veb lokaciji partnera da biste saznali više o tome kako da ovo uradite.

 • Ako Office 365 upravlja DNS serverom za vaš domen, zapisi će vam se ažurirati u usluzi Office 365 tako da će posete na adresi domena ići na novu veb lokaciju.

Želite više informacija o tome kako javnim Veb lokacijama funkcioniše sa uslugom Office 365? Detalji se nalaze u ovom članku.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×