Korišćenje inteligentne tehnologije u programu Outlook na vebu i Outlook.com

Outlook na vebu iOutlook.com dodali ste inteligentnu tehnologiju da biste uštedeli vreme.

Napomena: Trenutno, većina ovih funkcija je dostupna samo korisnicima u Severnoj Americi i samo na engleskom jeziku. Predloženi odgovori dostupni su na engleskom jeziku. Takođe su dostupni i na španskom i portugalskom u severnoj i Južnoj Americi. Funkcija "Predložene priloge" dostupna je svim korisnicima i na svim jezicima. 

Veselive animacije

Dodajte malo baklje porukama koje ste primili tako što ćete omogućiti radosne animacije. Sa omogućenim veseliim animacijama videćete razliv ћivopisnih oblika kada otvorite poruku koja sadrži reči kao što su srećan rođendan ili Aj.

Brzi predlozi

Dok pišete poruku, Outlook može da označi ključne reči i predloži korisne informacije, kao što su obližnji restorani ili informacije o letu. Izaberite istaknutu ključnu reč i predlozi će izgledati da možete da odaberete i umetnete u poruku.

Predviđanja teksta

Ako kucate i prikazuje se predviđanje teksta, uradite nešto od sledećeg:

Kucanje u Outlook.com ili Outlook na vebu omogućava da se predlozi za tekst pojavljuju dok kucate.

 • Pritiskajte taster TAB

 • Pritisnite taster sa strelicom nadesno

Zanemarivanje predviđanja teksta

Ako kucate i prikazuje se predviđanje teksta koji ne želite da prihvatite, samo nastavite da kucate ono što ste želeli da napišete i predlog će nestati. 

Isključivanje predviđanja teksta

 1. Na vrhu stranice izaberite postavke > Prikaz svih postavki programa Outlook > Pošta > sastavljanje i odgovaranje.

 2. U okviru tekst predviđanjaopozovite izbor u polju za potvrdu Predloži reči ili fraze dok kucam .

Predloženim odgovorima

Kada primite poruku u e-poruci na koju možete da odgovorite kratkim odgovorom, Outlook predlaže tri odgovora koja možete da koristite da biste odgovorili pomoću nekoliko klika.

Ako neki od predloga radi za vas, izaberite ga, a zatim izaberite Pošalji. Ako imate povratne informacije o predlozima, voleli bismo da čujemo šta mislite. Da biste delili povratne informacije, izaberite stavku Prijavi neprikladan tekst.

Snimak ekrana predloženih odgovora

Napomene: 

 • Predloženi odgovori generišu algoritam računara i koriste tehnologije za preradu i mašinsko učenje jezika za pružanje opcija odziva.

Planiranje sastanka

Jedna od opcija koje možete videti u predloženim odgovorima je Planiranje sastanka. Možete da je izaberete da biste brzo kreirali poziv za sastanak iz poruke.

Napomena: Jedini Planiranje sastanka Predloženi odgovor je dostupan samo za Englesku u novim Outlook na vebu iOutlook.com.

Snimak ekrana predloženog odgovora za planiranje sastanka

Prilaganje datoteke

Jedna od opcija koje možete videti u predloženim odgovorima je da priložite datoteku. Možete da je izaberete da biste brzo dodali prilog sa kojim ste nedavno radili ili to može da bude relevantno za razgovor ili da redovno pretražuje dokumente. Kada izaberete datoteku, kreira se nacrt sa izabranim prilogom.

Napomena: Jedini Prilaganje datoteke Predloženi odgovor je dostupan samo za Englesku u novim Outlook na vebu iOutlook.com.

Prilaganje predloženih datoteka u programu Outlook.

Isključivanje predloženih odgovora

Novi Outlook na vebu

 1. Izaberite Postavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlook > pošta > sastavite i odgovorite.

 2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži odgovorena predlozi.

 3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Classic Outlook na vebu

 1. Izaberite stavku postavke Postavke > Pošta > predloženih odgovora.

 2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži odgovorena predlozi.

 3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Predloženi prilozi

Kada priložite datoteku poruci, sada možete da birate sa kratke liste priloga sa kojima ste nedavno radili ili to može biti relevantno za razgovor. Da biste saznali više o prilaganju datoteka, pogledajte članak Prilaganje datoteka u programu Outlook na vebu.

Prilaganje datoteka koje prikazuju predložene priloge

Uvid u sastanke

Kada u kalendaru prikazujete događaj sastanka,Outlook može da pokaže sadržaj koji je bitan za sastanak, kao što su poruke i datoteke u poštanskom sandučetu, datoteke na OneDrive for Business nalogu ili datoteke za koje imate dozvolu za pristup naOneDrive for Business nalozima kolega ili SharePoint lokaciji preduzeća.

Napomena: Uvid u sastanak se personalizuju za svaku osobu koja ih primi, tako da neće svi na sastanku biti obavezno da vide isti predloženi sadržaj. Uvid u sastanak će vam pokazati samo sadržaj kojem imate pristup.

Podsetnici se pojavljuju na osnovu vaših postavki. Najčešće ćete ih dobiti 15 minuta pre početka sastanka.

Primer podsetnika za Outlook za Veb.

Pogled na kalendar pojavljuje se kada kliknete na sastanak u prikazu kalendara.

Kalendar pogledajte za Outlook za Veb.

Dnevna tabla se pojavljuje kada kliknete na ikonu " moj dan " u gornjem desnom redu ikona u programu Outlook za Veb stranicu u pregledaču.

Moj dnevni prikaz kalendara Moj dnevni Alternativni prikaz.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×