Korišćenje feedova tema za nadgledanje aktivnosti u Lync sobi za ćaskanje

Možete precizno da podesite nadgledanje sobe za ćaskanje podešavanjem feedova tema ili filtera koji vas obaveštavaju o porukama u sobi za ćaskanje koje sadrže određene reči i izraze za koje ste zainteresovani. Lync neprekidno ćaskanje automatski kreira feed teme „Ego filter“ radi hvatanja i obaveštavanja o porukama koje sadrže vaše ime.

Feedovi teme vam omogućavaju da ostanete u toku sa oblastima u koje ste uključeni ili koje vas interesuju, bez potrebe da pregledate svaku novu poruku koja se objavi u sobama koje pratite.

Feedovi teme primenjuju se samo na sobe koje pratite. One su navedene na kartici „Praćene“ u prikazu „Sobe za ćaskanje“. (Ikona feeda teme Ikona „Feedovi o temama“ pored imena ukazuje na to da je reč o feedu teme.)

Kreiranje feeda teme

  1. U prikazu soba za ćaskanje u glavnom prozoru programa Lync kliknite na dugme dugme „Dodaj“.

  2. U padajućem meniju izaberite opciju Kreiraj novi feed teme.

Snimak ekrana koji prikazuje izbor menija i prozor za kreiranje feedova teme

  1. Zadajte ime za feed teme. (Ako ne dodelite ime feedu teme on će uzeti ime po izrazima za pretraživanje koje ste mu dodelili.)

  2. Zadajte programu Lync čije objave želite da pratite i navedite ključne reči da biste suzili sadržaj koji želite da pratite. Nakon toga kliknite na dugme U redu.

Možda ćete hteti da kreirate feedove tema za osobe čije su vam komunikacije važne (na primer, kreirajte jedan koji kao ključnu reč sadrži ime vašeg šefa) ili za teme na kojima radite. Ili, izaberite reč ili skraćenicu koju ćete koristiti u porukama za koje želite da ih vaše kolege vide i zamolite kolege da podese feed teme za taj termin.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×