Korišćenje e-pošte za slanje beležaka u OneNote beležnice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Povezivanjem e-adresu pomoću programa OneNote možete da pošaljete sve beležnice tako što ćete jednostavno e-poštom na specijalno e-adresu (me@onenote.com). Ovo je korisna kada želite da uhvatite važne informacije u pokretu – od važnih putuju zadaci, letovima i hotelskog potvrde, kupovine potvrde i čak brze beleške sebi.

Podešavanje e-pošte beležaka u programu OneNote

Da biste sačuvali e-poruke u programu OneNote, uradite sledeće:

 1. U bilo kog Veb pregledača, posetite https://www.onenote.com/EmailToOneNote, a zatim kliknite na dugme Podešavanje e-pošte u programu OneNote .

 2. Ako budete upitani, prijavite se pomoću istog Microsoft Account (Hotmail, Live, Outlook.com) koje koristite sa programom OneNote. Ako već nemate nalog, možete da kreirate besplatno.

 3. Na stranici Sačuvaj e-poruke u programu OneNote koji se otvara, uradite sledeće:

  • U okviru Adresa, potvrdite e-adresu koja OneNote bi trebalo da koristite za slanje poruka direktno u beleškama. E-poruke koje šaljete me@onenote.com iz ovu adresu će biti sačuvana u OneNote beležnicu i odeljak koje izaberete.

   Napomena: Možete da koristite više e-adresa sa uslugom. Da biste dodali dodatne e-adresu, kliknite na dugme Dodaj druge adrese.

  • U okviru Odaberite lokaciju, kliknite na padajući meni da biste izabrali beležnicu i odeljak čuvanja sve poštom beleške. Ako se kasnije predomislite, možete lako da premestite ili kopirate poštom beleške na druge odeljke ili Beležnica.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj.


Slanje beležaka u programu OneNote u e-poruci

Kada dovršite prethodne korake tako što ćete odabrati naloga e-pošte i odeljke beležnice koju želite da koristite, pratite sledeće korake da biste započeli Slanje beležaka u programu OneNote u e-pošte:

 1. Otvorite bilo koju aplikaciju e-pošte koja koristi istu e-adresu koju ste konfigurisali za upotrebu sa programom OneNote.

  • Kreirajte novu, praznu poruku, a zatim otkucajte se beleške koje želite da pošaljete u OneNote.

  • Otvorite bilo koju e-poruku koja sadrži informacije koje želite da slanja u OneNote, a zatim kliknite na ili dodirnite stavku Prosledi.

 2. U polju da: polja e-pošte, tip me@onenote.com.

 3. U polju Tema: polja, otkucajte kratak opis poruku koju šaljete. Taj tekst će postati naslov stranice u programu OneNote.

  Savet: Sve beleške koje šaljete e-adresu me@onenote.com će biti poslata beležnicu i odeljak koje ste naveli u postavkama. Možete lako da zameni ovaj izbor za određene poruke tako što ćete otkucati na „@” simbol na kraju na e-poštu red za temu, iza kojeg sledi ime odeljka gde želite na belešku da se sačuvaju. Na primer, u polje "Tema" sa e-poštom otkucati raspored @Trip detalje želite da kreirate nove stranice koji se zove rasporeda u odeljku detalji putovanja podrazumevani beležnice.

 4. Kliknite na dugme Pošalji.


Kada zatim otvorite beležnicu, videćete sve poslali beleške u odeljku koji ste odabrali. Možete da budu tamo, kopiranje ili premeštanje bilo koje stranice u druge odeljke ili Beležnica ili ih izbrišete kada vam više nije potrebna informacije.

Savet: Da biste promenili postavke i željene opcije za slanje e-poštom beleške u programu OneNote, posetite https://www.onenote.com/EmailToOneNote ponovo u bilo kom trenutku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×