Korišćenje domena povezivanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pogledajte najčešća pitanja o domenima ako ne pronađete ono što vam treba.

Povezivanje omogućen registri domena vam omogućavaju da dodate domen u Office 365 u proces od tri koraka koje je potrebno minuta.

U čarobnjaku, možemo samo da potvrdim vlasnik domena, a zatim automatski da podesi zapise domena, e-pošte u pitanju Office 365 i druge usluge Office 365 , kao što su Skype za posao, radi sa vašim domenom.

Napomena: Pre nego što pokrenete čarobnjak za podešavanje, proverite jeste li isključili sve alatke za blokiranje iskačućih prozora u pregledaču.

Povezivanje registara sa domenom

Šta se dešava sa mojom e-poštom? A mojom veb lokacijom?

Kada završite podešavanje, MX zapis za vaš domen ažurira se tako da upućuje na Office 365 i sva e-pošta za vaš domen počinje da stiže u Office 365. Obavezno dodajte korisnike i podesite poštanske sandučiće u usluzi Office 365 za svakoga ko dobija e-poštu na vašem domenu!

Ako imate Veb lokaciju koju koristite sa preduzećem, on zadržava radi gde se nalazi. Koraci za podešavanje domena povezivanje ne utiče na Veb lokaciji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×