Korišćenje adresara za mobilne telefone

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Multimedijalne poruke funkcionalnost je dostupna bežičnih usluga pretplatnika u Sjedinjenim Američkim Državama. Usluga Outlook Mobile je ograničena na tekst poruke samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kada kreirate nalog za uslugu Outlook Mobile, adresar za mobilne telefone kreira se automatski. U njemu se nalaze svi kontakti iz fascikle Kontakti programa Outlook za koje su navedeni brojevi mobilnih telefona.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pretraživanje adresara za mobilne za kontakte

Brisanje kontakata iz adresara za mobilne

Pretraživanje kontakata u adresaru za mobilne telefone

Pretraživanje kontakata za koje ste naveli mobilni telefon možete da izvršite na dva načina:

 • Pretraživanje unutar nove tekstualne ili multimedijalne poruke

  1. Na kartici Tekstualna poruka u tekstualnoj poruci ili na kartici Multimedijalna poruka u multimedijalnoj poruci, u grupi Imena kliknite na dugme Adresar.

  2. U dijalogu Izbor imena: Kontakti (mobilni) izaberite željeni kontakt iz liste kontakata ili upišite ime kontakta u polje Pretraga da biste ga potražili.

  3. Kliknite na dugme Za da biste u to polje dodali izabrani kontakt. Istovremeno možete da izaberete više kontakata tako što ćete pritisnuti taster CTRL, a zatim izabrati željene kontakte.

  4. Kliknite na dugme „U redu“.

  5. Kontakti koje ste izabrali u dijalogu Izbor imena: Kontakti (mobilni) biće prikazani u polju Za u tekstualnoj ili multimedijalnoj poruci.

 • Pretraživanje iz glavnog prozora programa Outlook

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Adresar.

  2. Sa liste Adresar izaberite stavku Kontakti (mobilni).

  3. U dijalogu Izbor imena: Kontakti (mobilni) izaberite željeni kontakt iz liste kontakata ili upišite ime kontakta u polje Pretraga da biste ga potražili.

  4. Kliknite na dugme Za da biste u to polje dodali izabrani kontakt. Istovremeno možete da izaberete više kontakata tako što ćete pritisnuti taster CTRL, a zatim izabrati željene kontakte.

  5. Kliknite na dugme „U redu“.

  6. Kontakti koje ste izabrali u dijalogu Izbor imena: Kontakti (mobilni) biće prikazani u polju Za u tekstualnoj ili multimedijalnoj poruci.

Vrh stranice

Brisanje kontakata iz adresara za mobilne telefone

 1. U dijalogu Izbor imena: Kontakti (mobilni) izaberite kontakt koji želite da izbrišete, a zatim pritisnite taster DELETE.

 2. Kliknite na dugme U redu da biste potvrdili brisanje kontakta.

Napomena: Ako neki kontakt izbrišete iz adresara za mobilne telefone, on će i dalje biti na listi Kontakti programa Outlook. Biće uklonjen samo broj mobilnog telefona koji se nalazi u detaljima o kontaktu.

Ukoliko izbrišete neki kontakt sa liste kontakata programa Outlook, on će automatski biti uklonjen i iz adresara za mobilne telefone.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×