Korišćenje čitača ekrana za upravljanje obaveštenjima u usluzi Skype za posao u programu Outlook na vebu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Ćaskanje obaveštenja možete da uključite i zatvoriti pomoću narator, ugrađenih čitač ekrana operativnog sistema Windows, u Skype za posao u Outlook na vebu. Ovo je korisno kada ste zauzeti i ne želite da dobijete obaveštenja kada primite zahteve za trenutne poruke.

Napomene: 

  • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

  • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

  • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz računar. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Windows telefonu ili tabletu.

  • Kada koristite Skype za posao u Outlook na vebu, preporučujemo da koristite Internet Explorer kao Veb pregledača. Zato štoSkype za posao u Outlook na vebu se izvršava u pregledaču, tasterske prečice koje se razlikuju od onih u programu za računare. Na primer, kombinacija tastera Ctrl + F6 koje ćete koristiti umesto tastera F6 za skakuжu komande. Takođe, uobičajene prečice kao što su F1 (pomoć) i Ctrl + O (Otvori) primenite na Veb pregledač – ne Skype za posao u Outlook na vebu.

Ćaskanje obaveštenja se prebaciti podrazumevano. Pratite sledeće korake da ugasite obaveštenja ili ponovo na.

  1. Otvorite Outlook na vebu u pregledaču i, ako je potrebno, prijavite se.

    Savet: Za pomoć oko prijavljivanja, pogledajte uputstva za osnovne zadatke pomoću čitača ekrana sa Skype za posao.

  2. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „korisničke postavke. Koristite taster STRELICA NADOLE da biste koristili Skype za posao razgovora okno, stavka menija”, a zatim pritisnite taster Enter.

  3. Otvara se okno kontakata . Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „isključivanje obaveštenja za ćaskanje, dugme” i pritisnite taster Enter. Obaveštenja su zamenili.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za dodavanje ljudi u kontakte u programu Skype za posao

Korišćenje čitača ekrana za slanje trenutne poruke u programu Skype za posao

Tasterske prečice u programu Outlook na vebu

Osnovni zadaci uz korišćenje čitača ekrana u programu Skype za posao

Saznajte kako da se krećete kroz Skype za posao pomoću funkcija pristupačnosti

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×