Korišćenje čitača ekrana za pronalaženje i zamenu podataka u programu Excel

Korišćenje čitača ekrana za pronalaženje i zamenu podataka u programu Excel

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Čitanje simbola naglas sa sadržajem oznake čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Koristite Excel pomoću tastature i čitač ekrana kao što su JAWS ili Narator, ugrađenih čitač ekrana operativnog sistema Windows, da biste pronašli i zamenili tekst i brojeve. Koristite znakova, uključujući džoker znakove, da biste pretražili listovi, redovi, kolone ili cele radne sveske.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Tasterske prečice potražite u članku Tasterske prečice u programu Excel 2016 za Windows.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite JAWS. Da biste saznali više o usluzi JAWS za Windows, pogledajte članak Vodič za brzi početak za JAWS za Windows.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz računar. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Windows telefonu ili tabletu.

 1. Izaberite bilo koju ćeliju na radnom listu.

 2. U dijalogu Pronalaženje i zamena otvorite odgovarajuću karticu.

  • Da biste koristili karticu Pronađi u dijalogu Pronalaženje i zamena da biste pronašli tekst ili brojeve, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F.

  • Da biste koristili karticu Zamena u dijalogu Pronađi i zameni da biste zamenili tekst ili brojeve, pritisnite Alt+E, E. Ako je dijalog Pronađi i zameni već otvoren, da biste otvorili karticu Zameni, pritisnite Alt+P.

 3. U polju Pronađi sledeće otkucajte tekst ili brojeve koje želite da pronađete. Imate nekoliko mogućnosti.

  • Otkucajte tekst ili brojeve koje želite da pretražite.

  • U kriterijumima pretrage koristite džoker znakove, kao što je zvezdica (*) ili znak upita (?):

   • Koristite zvezdicu da biste pronašli bilo koju nisku znakova. Na primer, kriterijum s*d će pronaći reči „sad“ i „sulud“.

   • Koristite znak pitanja da biste pronašli bilo koji pojedinačni znak. Na primer, kriterijum s?t će pronaći reči „sat“ i „set“.

   Savet: Iako su džoker znakovi, znakove pitanja i znak tilda (~) u podacima radnog lista možete pronaći tako što ćete u polju Pronađi ispred njih uneti znak tilda. Na primer, da biste pronašli podatke koji sadrže znak pitanja, kao kriterijum pretrage otkucajte ~?.

 4. Da biste precizirali pretragu, pomoću tastera tab idite do dugmeta Opcije i pritisnite taster Enter. Takođe možete da pritisnite tastere Alt+T.

  • Da biste tražili podatke u radnom listu ili celoj radnoj svesci, pomoću tastera Tab idite na kombinovani okvir Unutar (Alt + H), pritisnite taster strelica nadole, a zatim izaberite stavku List ili Radna sveska. Pritisnite taster ENTER.

  • Da biste tražili podatke u redovima ili kolonama, pomoću tastera Tab idite do kombinovanog okvira Pretraga (Alt + S), pritisnite taster strelica nadole, a zatim izaberite Po redovima ili Po kolonama. Pritisnite taster ENTER.

  • Da biste tražili podatke sa određenim detaljima, pomoću tastera Tab idite do kombinovanog okvira Pretraga (Alt + L), pritisnite taster strelica nadole, a zatim izaberite stavku Formule, Vrednosti ili Komentari. Pritisnite taster ENTER.

   Savet: Opcije za Formule, Vrednosti i Komentare su dostupne samo na kartici Pronalaženje, a samo su Formule dostupne na kartici Zameni.

  • Da biste tražili podatke koji razlikuju mala i velika slova, pomoću tastera Tab idite u polje za potvrdu Podudari mala i velika slova (Alt+C) i pritisnite taster Razmaknica.

  • Da biste tražili ćelije koje sadrže samo znakove koje ste otkucali u polje Pronađi, pomoću tastera Tab idite u polje za potvrdu Podudaranje čitavog sadržaja ćelije (Alt+O) i pritisnite taster Razmaknica.

 5. Ako želite da tražite tekst ili brojeve sa određenim oblikovanjem, pomoću tastera Tab idite do dugmeta Format dugme i pritisnite taster Enter (Alt+M). U dijalogu Pronađi oblik koji se otvara, da biste prešli neodgovarajuću karticu (Broj, Poravnanje, Font, Ivica ili Popuna), pritisnite taster Razmaknica. Zatim izaberite oblikovanje koje želite da uključite u pretragu. Pritiskanjem tastera Tab pomerite se do dugmeta U redu i pritisnite taster Enter.

  Savet: Ako želite da pronađete ćelije koje se samo podudaraju sa određenim oblikovanjem, možete da izbrišete neki kriterijum teksta ili broja u polju Pronađi, a zatim izaberite ćeliju koja sadrži to oblikovanje. Pomoću tastera Tab idite na dugme Format, a zatim pritisnite taster sa strelicom nadole. Ponovo pritisnite taster sa strelicom nadole dok ne izaberete Odaberi oblikovanje iz ćelije i pritisnite taster Enter. U radnom listu, da biste izabrali ćeliju koja sadrži oblikovanje koje želite da tražite, koristite tastere sa strelicama. Da biste dodali oblikovanje izabrane ćelije u kriterijume za pretragu, u dijalogu Pronalaženje i zamena pritisnite taster Enter.

 6. Sa kriterijumima na mestu, započnete pretragu.

  • Da biste pronašli tekst ili brojeve, pomoću tastera Tab idite do dugmeta Pronađi sledeće (Alt + F) ili Pronađi sve (Alt + I).

   Savet: Ako izaberete dugme Pronađi sve, svaka instanca koja ispunjava kriterijume za pretragu navodi se u dijalogu, a ova lista ima fokus. Da biste izabrali neko od pojavljivanja na listi, pritisnite taster strelica nadole ili taster sa strelicom nagore. Da biste premestili iz dijaloga na radni list, pritisnite tastere Alt+Tab. Izvršite željenu promenu u ćeliji. Da biste se vratili na dijalog Pronalaženje i zamena, pritisnite tastere Alt+Tab onoliko puta koliko je potrebno.

  • Da biste zamenili tekst ili brojeve, u polje Zameni sa otkucajte znakove za zamenu (ili ostavite ovo polje prazno da biste znakove zamenili prazninom) i pomoću tastera Tab idite do dugmeta Pronađi (Alt+F) ili Pronađi sve (Alt+I). Da biste pronašli sledeće pojavljivanje u radnom listu, tako da možete da odlučite da li želite da ga zamenite, pritisnite dugme Pronađi. Da biste pronašli sva pojavljivanja, pritisnite dugme Pronađi sve. Da biste zamenili istaknuto pojavljivanje ili sva pojavljivanja pronađenih znakova, pomoću tastera Tab idite do dugmeta Zameni (Alt+R) ili Zameni sve (Alt+A).

   Savet: Ako polje Zameni sa nije dostupno, da biste prešli na karticu Zameni u dijalogu Pronađi i zameni pritisnite Alt+P.

   Ako je potrebno, da biste otkazali pretraživanje koje je u toku, pritisnite taster Esc. Zatvara se dijalog Pronalaženje i zamena.

  Napomena: Kada definišete opcije oblikovanja kao deo kriterijuma pretrage, one se čuvaju u dijalogu Pronalaženje i zamena. Ako ponovo pretražite radni list za podatke i ne možete da pronađete znakove za koje znate da su tamo, možda ćete morati da obrišete opcije oblikovanja iz prethodne pretrage. Da biste otvorili karticu Pronađi u dijalogu Pronalaženje i zamena pritisnite Ctrl+F. Ako dugme Format nije dostupno, pomoću tastera Tab idite do dugmeta Opcije (Alt + T) i pritisnite taster Enter. Pomoću tastera Tab idite do dugmeta Format i da biste izabrali komandu Obriši oblikovanje za pronalaženje, pritisnite taster strelica nadole nekoliko puta. Pritisnite taster ENTER.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za sortiranje ili filtriranje tabele u programu Excel

Tasterske prečice i funkcijski tasteri u programu Excel

Osnovni zadaci prilikom korišćenja čitača ekrana u programu Excel

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u usluzi Office 365

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i navigacija Excel

Koristite Excel za Android sa TalkBack, čitaču ugrađene Android ekrana da biste pretražili i zamenili tekst ili brojeve na radnom listu.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Mogućnosti dodira u programu Excel za Android potražite u članku Uputstvo za kontrolu dodirom za Excel za Android.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Android čitač ekrana, TalkBack. Da biste saznali više o korišćenju programa TalkBack, idite na Android pristupačnost.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju sa Android telefonom. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Android tabletu.

U ovoj temi

Pronalaženje teksta ili brojeva

Ako radni list sadrži više od nekoliko redova i kolona, koristite dugme Pronađi da biste premestili fokus na desnu ćeliju brzo.

 1. Na radnom listu, prevucite prstom oko u gornjem desnom uglu ekrana dok ne čujete „Dugme "”Pronađi”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Ako ste prethodno mogli da nešto, TalkBack čita termin za pretragu koju ste koristili poslednji put.

 2. Korišćenje na tastaturu na ekranu da biste unesite termin za pretragu. To može biti tekst ili brojeve.

 3. Prevucite prstom oko donjem desnom uglu ekrana dok ste čuli „Pretraga”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Na ekranu tastature zatvara i fokus se premešta na prvu ćeliju koja se podudara sa termin za pretragu, ako postoji nešto.

  • Da biste saznali koliko podudaranja tamo su, prevucite udesno dok ne čujete „Dugme prosledi”, a zatim prevucite udesno još jedanput da biste čuli broj podudaranja. Ako se podudaranje ne, čujete: „Nula”.

  • Da biste prešli na sledeću ili prethodnu podudaranje, prevucite udesno sve dok ne čujete „Dugme "”Pronađi sledeći” ili „Pronalaženje prethodnog dugmeta” i dvaput dodirnite ekran.

  • Da biste zatvorili trake za pretragu kada je na ekranu je zatvoren tastature, prevucite prstom oko u gornjem desnom uglu ekrana dok ne čujete „Dugme "”Pronađi”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

Saveti: TalkBack ne čita sadržaj ćelije kada koristite dugme "Pronađi" u Excel za Android, ako postoji nekoliko podudaranja, uradite nešto od sledećeg:

 • Isprobajte drugi termin za pretragu. Na primer, ako tražite jabuke i radni listovi uključuju „Crvene jabuke” i „Zelene jabuke”, napišite ceo tekst ćelije koje želite da pronađete.

 • Nakon zatvaranja na tastaturi na ekranu, prevucite udesno i zatim ulevo da biste čuli TalkBack čitanje sadržaja ćelije i objavite svoju lokaciju u radnom listu.

Zamena teksta ili brojeva

 1. Na radnom listu, prevucite prstom oko u gornjem desnom uglu ekrana dok ne čujete „Dugme "”Pronađi”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 2. Brzo prevucite nalevo jednom. Čujete: „Dugme još opcija”. Dvaput dodirnite ekran da biste otvorili dijalog za Pronalaženje postavke .

 3. Brzo prevucite nalevo dok ne čujete „nije potvrđen, pronalaženje i zamena svih radio dugme” ili „nije potvrđen izbor, pronalaženje i zamena radio dugme”, u zavisnosti od toga šta želite da uradite, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 4. Brzo prevucite nalevo dok ne čujete „Dugme Zatvori”, a dvaput dodirnite ekran da biste zatvorili dijalog za Pronalaženje postavke .

 5. Korišćenje na tastaturu na ekranu da biste unesite termin za pretragu. To može biti tekst ili brojeve.

 6. Da biste saznali koliko podudaranja tamo su, prevucite udesno dok ne čujete „Dugme prosledi”, a zatim prevucite udesno još jedanput da biste čuli broj podudaranja. Ako se podudaranje ne, čujete: „Nula”.

 7. Brzo prevucite nadesno dok ne čujete „zamena... Uredi polje” i dvaput dodirnite ekran.

 8. Otkucajte tekst ili brojeve koje želite da zamenite termin za pretragu sa.

 9. Prevucite prstom oko donjem desnom uglu ekrana dok ste čuli „Gotovo”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Na tastaturi na ekranu zatvara.

 10. Brzo prevucite nalevo dok ne čujete „Pronađite dugme dalje” ili „Pronalaženje prethodnog dugmeta”, a dvaput dodirnite ekran.

 11. Prevucite nadesno dok ne čujete „Zameni dugmeta” ili „Dugme "sve"”, u zavisnosti od toga šta želite da uradite i dvaput dodirnite ekran da biste zamenili trenutno izabrana podudaraju ili sva podudaranja sa novi tekst ili brojeve.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za sortiranje ili filtriranje tabele u programu Excel

Osnovni zadaci prilikom korišćenja čitača ekrana u programu Excel

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u usluzi Office 365

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i navigacija Excel

U Excel Online, možete da koristite tasterske prečice pomoću čitača ekrana, kao što je narator, ugrađenih čitač ekrana operativnog sistema Windows, da biste pretražili i zamenili tekst, uključujući specijalnih znakova (kao što su znak pitanja, Tilda i zvezdicu) ili brojeve. Možete da pretražujete iz izbora, radnih listova ili cele radne sveske.

Napomene: 

 • Ako koristite narator uz Windows 10 Fall Creators Update, morate da isključite režim skeniranja da biste uredili dokumente, unakrsne tabele ili prezentacije pomoću usluge Office Online. Više informacija potražite u članku Isključite virtuelni režim ili režim pregledača u čitačima ekrana u Windows 10 Fall Creators Update.

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Tasterske prečice potražite u članku Tasterske prečice u usluzi Excel Online.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

 • Ova tema se bavi i JAWS funkcionalnošću. Da biste saznali više o usluzi JAWS za Windows, pogledajte članak Vodič za brzi početak za JAWS za Windows.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz računar. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Windows telefonu ili tabletu.

 • Kada koristite Excel Online, preporučujemo da koristite Microsoft Edge kao veb pregledač. Zbog toga što se Excel Online pokreće u veb pregledaču, tasterske prečice se razlikuju od onih u programu za stone računare. Na primer, koristite kombinaciju tastera Ctrl+F6 umesto tastera F6 za ulazak u komande i izlazak iz njih. Isto tako, uobičajene prečice kao što su F1 (Pomoć) i Ctrl+O (Otvori) važe samo za veb pregledač, a ne za Excel Online.

U ovoj temi

Pronalaženje teksta ili brojeva

 1. Izaberite opseg ćelija koje ćete pretraživati. Ako želite da pretražujete ceo list, izaberite bilo koju ćeliju.

 2. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F da biste otvorili dijalog " Pronalaženje ". Fokus se premešta na okvir za tekst Pronađi i čujete: „Dijaloga pronalaženje, usmerene na pronalaženje”.

 3. U okvir za tekst Pronađi otkucajte željeni tekst ili broj koji želite da pronađete. Imate nekoliko opcija:

  • Otkucajte tekst ili brojeve koje želite da pretražite.

  • U kriterijumima pretrage koristite džoker znakove, kao što je zvezdica (*) ili znak upita (?):

   • Koristite zvezdicu da biste pronašli bilo koju nisku znakova. Na primer, s * d pronalazi „sad” i „koraci”.

   • Koristite znak pitanja da biste pronašli bilo koji pojedinačni znak. Na primer, s?t pronalazi „sat” i „podešavanje”.

   Savet: Iako su džoker znakovi, znakove pitanja i znak tilda (~) u podacima radnog lista možete pronaći tako što ćete u polju Pronađi ispred njih uneti znak tilda. Na primer, da biste pronašli podatke koji sadrže znak pitanja, kao kriterijum pretrage otkucajte ~?.

   Napomena: Traženje dvostruke razmake nije moguće u Excel Online.

 4. Da biste pronašli tekst ili brojeve u radnom listu ili u celoj radnoj svesci, pritisnite taster Tab jedanput da biste otišli u kombinovani okvir. Čujete trenutno izabranu opciju pretraživanje („Izbor”, „List” ili „Radna sveska”). Pritisnite taster RAZMAKNICA, a zatim koristite nagore ili strelicom nadole dok ne čujete na željenu opciju. Da biste izabrali, pritisnite taster RAZMAKNICA.

 5. Da biste tražili podatke mala i velika slova, pritisnite taster Tab dok ne čujete „Izbor neproverena, match slova polja za potvrdu” i pritisnite taster RAZMAKNICA da biste je izabrali.

 6. Da biste pronašli ćelije koje sadrže samo znakove koje ste uneli u polje Pronađi , pritisnite taster Tab dok ne čujete „Izbor neproverena, podudaranje celog ćeliju sadržaj polja za potvrdu” i pritisnite taster RAZMAKNICA da biste je izabrali.

  Saveti: 

  • Ako želite da tražite tekst ili brojeve sa određenim oblikovanjem, morate da koristite Excel aplikaciju za stone računare. Da biste otvorili aplikaciju u režimu prikaza , premestite fokus iz radnog lista tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok se ne čujete ime svog naloga. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Uređivanje radne sveske”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Uredi u programu Excel”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA.

  • Da biste saznali kako da pretražujete određenom formatu u Excel aplikaciji, pogledajte Korišćenje čitača ekrana da biste pronašli i zamenili podataka u programu Excel.

 7. Da biste promenili pretragu smera, pritisnite taster Tab dok ne čujete „Izabrana radio dugme nadole” i pritisnite taster strelica nagore. Čujete: „nije izabrana radio dugme”. Da biste izabrali, pritisnite taster RAZMAKNICA.

 8. Da biste započeli pretragu, pritisnite taster Tab dok ne čujete „Pronađite dugme dalje”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA. Excel pronalazi prvo podudarni ponavljanje u oblast pretrage. Čitača ekrana čita tekst u ćeliji i njenu lokaciju.

 9. Da biste pronašli sledeće pojavljivanje, pritisnite taster RAZMAKNICA. Da biste otkazali pretragu ili zatvorite dijalog, pritisnite taster Esc.

Pronalaženje i zamena teksta ili brojeva

Da biste pronašli i zamenili tekst ili brojeve u Excel Online, uverite se da ste u režimu uređivanja . Možete da vidite da li se nalazite u režimu uređivanja na osnovu opcija u meniju " datoteka ".

Napomena: Da biste se prebacili u režim uređivanja , premestite fokus iz radnog lista tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok se ne čujete ime naloga, pritisnite karticu dok ne čujete „Uređivanje radne sveske”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Uredi u pregledaču”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA.

 1. Izaberite opseg ćelija koje ćete pretraživati. Ako želite da pretražujete ceo list, izaberite bilo koju ćeliju.

 2. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F da biste otvorili dijalog " Pronalaženje ". Fokus se premešta na okvir za tekst Pronađi i čujete: „Dijaloga pronalaženje, usmerene na pronalaženje”.

 3. U okvir za tekst Pronađi otkucajte tekst ili brojeve koje želite da pronađete i zamenite.

 4. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Dugme "”zameni”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA. Okvir za tekst Pronađi postaje dostupan u dijalogu " Pronalaženje ".

 5. Da biste otišli na okvir za tekst Pronađi , pritisnite taster Tab dok ne čujete: „Zamenite, uređivanjem”. U okvir za tekst zamenite otkucajte tekst za zamenu ili brojeve.

 6. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Pronađi dugme dalje”. Pritisnite taster RAZMAKNICA da biste pronašli prvo pojavljivanje teksta ili broja koji ste uneli. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste zamenili svako pojavljivanje pojedinačno, puta pritisnite taster Tab. Čujete: „Dugme "zameni"”. Zatim pritisnite taster RAZMAKNICA da biste zamenili prvog pojavljivanja i pronađite sledeći. Nakon zamene, fokus se premešta sledeće ponavljanje.

  • Da biste pronašli i zamenili sva pojavljivanja, pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Zamena dugme sve”, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA.

 7. Da biste otkazali pretragu ili zatvorite dijalog, pritisnite taster Esc.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za umetanje tabele na Excel radni list

Korišćenje čitača ekrana za sortiranje ili filtriranje tabele u programu Excel

Tasterske prečice u usluzi Excel Online

Osnovni zadaci prilikom korišćenja čitača ekrana u programu Excel

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i navigacija Excel

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×