Korišćenje čitača ekrana za dodavanje potpisa u programu Outlook

Korišćenje čitača ekrana za dodavanje potpisa u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Koristite Outlook Narator, ugrađenih čitač ekrana operativnog sistema Windows da biste dodali potpis e-poruke. Možete podesiti da se potpis automatski pojavljuje na dnu nove e-poruke, odgovora i prosleđenih e-poruka.

Napomene: 

  • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

  • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

Dodavanje potpisa

Podrazumevano „Poslato iz Windows 10 telefona” pojavljuje se poruka na kraju e-poruke kao potpis. Umesto unošenja podrazumevanu poruku, možete da kreirate personalizovani potpis za sve poruke.

  1. Iz vaše Prijemno poštansko sanduče, idite na meni Postavke , prevucite nadesno sve dok ne „Više opcija” i zatim dvaput dodirnite ekran. Brzo prevlačite nadesno dok ne čujete „Dugme ’Postavke’“, a zatim dodirnite dvaput ekran.

  2. U meniju " Postavke ", prevucite nadesno dok ne čujete „Dugmeta "potpis"”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Meni " potpis " se otvara.

  3. Da biste uredili trenutni potpis, prevucite udesno dok ne čujete „Potpis, koji se može uređivati tekst” praćeno trenutni potpis, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otkucajte novi potpis pomoću na tastaturi na ekranu.

  4. Kada otkucate novi potpis, postavite prst na ekranu i prevucite nalevo ga na dnu ekrana dok ne čujete „, skupiti dugme” i dvaput dodirnite ekran. Tastatura na ekranu se zatvara.

    Napomena: Ako ne želite da imate sve potpis na kraju e-poruka, u meniju potpis , prevucite nadesno ili nalevo sve dok ne čujete „, korišćenje potpisa e-pošte”, i dvaput dodirnite ekran da biste onemogućili potpis. Čujete: „Isključeno, korišćenje potpisa e-pošte”.

  5. Da biste zatvorili potpis meni, prevucite udesno dok ne čujete „, skupiti dugme” i dvaput dodirnite ekran.

  6. Da biste zatvorili meni Postavke i vratite se u prijemnom poštanskom sandučetu, prevucite udesno dok ne čujete „, skupiti dugme” i dvaput dodirnite ekran.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za oblikovanje teksta u e-pošti u programu Outlook

Korišćenje čitača ekrana za umetanje slike u programu Outlook

Osnovni zadaci prilikom korišćenja čitača ekrana sa e-poštom u programu Outlook

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i navigacija Outlook pošta

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×