Kopiranje stavki u prikazu liste u programu SharePoint Workspace 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova tema opisuje sledeće zadatke:

Korišćenje komandi „Iseci“, „Kopiraj“ i „Nalepi“ u prikazu liste

Isecanje ili kopiranje podataka o stavci iz spoljne liste u SharePoint radnom prostoru

Korišćenje komandi „Iseci“, „Kopiraj“ i „Nalepi“ u prikazu liste

Na SharePoint listi ili u alatki za liste u Groove radnom prostoru možete iseći ili kopirati stavke u prikazu liste pomoću standardnih komandi „Iseci“, „Kopiraj“ i „Nalepi“. Ovo je obično korisno kada želite da dodate veliki broj stavki koje sadrže slične informacije. Na primer, možete da dodate jednu stavku, popunite sva polja, upotrebite komande „Kopiraj“ i „Nalepi“ da biste duplirali stavku nekoliko puta, a zatim otvorite i uredite polja u svakoj dupliranoj stavci.

Mogli biste da upotrebite komandu „Iseci“ ili „Nalepi“ da biste stavku odgovora premestili na drugu lokaciju u hijerarhijskoj listi.

Imajte u vidu sledeća pravila ponašanja:

  • Odjednom možete iseći ili kopirati samo jednu stavku.

  • Nalepljena stavka odgovora postavlja se kao podređena stavka trenutno izabrane stavke.

  • Stavke iz jedne alatke za liste možete iseći ili kopirati u drugu samo ako je dizajn prilagođene alatke kompatibilan u izvornoj i ciljnoj alatki za liste. Izvorne i ciljne prilagođene alatke su nekompatibilne ako je ispunjen neki od sledećih uslova:

    • Izvorna prilagođena alatka ima drugačiju verziju. Na primer, stavke iz alatke za obrasce verzije 2007 ili alatke za InfoPath obrasce nije moguće kopirati u alatku za liste verzije 2010.

    • Stavke koje su kopirane iz izvorne alatke izvedene se iz predloška obrasca koji se ne nalazi u odredišnoj alatki. U nekim slučajevima, alatke koje izgledaju slično mogu da sadrže stavke izvedene iz različitih predložaka obrazaca.

Vrh stranice

Isecanje ili kopiranje podataka stavke sa spoljne liste u SharePoint radni prostor

Spoljne liste u SharePoint radnom prostoru ne podržavaju korišćenje komandi „Iseci“, „Kopiraj“ i „Nalepi“ za dupliranje stavki u prikazu liste. Međutim, podatke stavke, uključujući metapodatke, možete da kopirate i nalepite u uređivaču teksta kao što je Microsoft Word.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na stavku koju želite da kopirate i izaberite stavku „Kopiraj“.

  2. Nalepite kopirane podatke stavke u uređivač teksta.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×