Kopiranje Planer zadataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Potrebno mnogo posla da biste kreirali savršen projekta plan. Pomoću organizator kopije zadatka funkcije, ne morate da biste kreirali savršen planove ispočetka više. Možete da kopirate zadataka u okviru plan ili na drugi plan. Ovaj članak objašnjava kako se kopira zadaci elemente zadataka koji mogu da se kopiraju u novom planu i elemente koji nije moguće kopirati.

Kopiranje zadatka

 1. U planer, pronađite zadatak koji želite da kopirate.

 2. Otvorite meni " još " zadatka tako što ćete izabrati 3 tačke (...) u gornjem desnom uglu zadatka, a zatim izaberite Kopiraj zadatak.

  Hvatanje ekrana: prikazuje zadatak otvori i meni "još" u gornjem desnom uglu.

  Ili, možete da otvorite meni " još " zadatka direktno iz na tablu, a zatim izaberite Kopiraj zadatak.

  Hvatanje ekrana: koji prikazuje više meni koji se otvara sa zadatka na tabli planer.
 3. Možete da promenite ime zadatka, kopirajte zadatak na drugi plan, izaberite drugu kofu i odabrati podatke koji ima da kopirate iznad.

  Hvatanje ekrana: koji prikazuje dijalog kopiranje zadataka. Zadatke toka posla i datume stavki podrazumevano bude isključeno.
 4. Ako želite da kopirate zadatak na drugi plan, koristite imena plana padajući okvir da biste izabrali na drugi plan. Primetićete da zadatak, prilogei oznake nije moguće kopirati u planovima. Više informacija potražite u članku Šta je kopiran i šta se ne kopiraju.

  Hvatanje ekrana: prikazuje zadatak, priloge i lables, su neaktivne i nije moguće kopirati u planovima.
 5. Izaberite stavku Kopiraj da biste sačuvali promene.

 6. Dobićete obaveštenje da je kopirana zadatak. Možete da kliknete na obaveštenje, a ona će vas odvesti na novi zadatak koji ste upravo kopirali.

Kako se kopira i šta se ne kopiraju

Sledeća tabela opisuje elemente zadatka koji mogu da se kopiraju u novi zadatak ili na novi plan.

Kopiranje unutar isti plan

Kopiranje na drugi plan

Komentari

Zadatak

Da

Ne

Osobe dodeljene ne kopiraju podrazumevano i moraćete da potvrdite izbor u polju za potvrdu zadatak . Takođe, možete da kopirate dodeljene različitim planovima jer članstvima mogu se razlikovati. Postavljanje i ažuriranje tok zadatka

Toka posla

Da

Da

Tok zadatka ne kopiraju podrazumevano i moraćete da potvrdite izbor u polju za potvrdu u toku .

Datumi

Da

Da

Datumi ne kopiraju podrazumevano i moraćete da potvrdite izbor u polju za potvrdu datuma .

Opisi

Da

Da

Opisi su sačuvani i kopirane na nove planove i zadatke; Međutim, možete da opozovite izbor u polju za potvrdu opise ako ne želite da kopirate tu informaciju preko.

Kontrolna lista

Da

Da

Kontrolna lista su sačuvani i kopirane na nove planove i zadatke. Međutim, možete da opozovite izbor u polju za potvrdu Lista za proveru ako ne želite da kopirate tu informaciju preko.

Prilozi

Da

Ne

Zadatak priloge možete samo kopirati iz unutar isti plan. Prilaganje datoteka, fotografija, ili veza za zadatak

Oznake

Da

Ne

Oznake specifične za planiranje. Moraćete da kreirate i dodelite nove nalepnice ako kopirate ovaj zadatak na novi plan. Zastavica zadataka sa oznakama

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×