Kopiranje informacija iz programa Outlook u beleške

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako koristite Microsoft Office Outlook i Microsoft Office OneNote 2007 na istom računaru, možete da koristite dugme Pošalji u OneNote da biste brzo kopirali sadržaj bilo koje e-poruke iz programa Outlook na novu stranicu u programu OneNote.

U programu Office Outlook 2007 ili Outlook 2003 uradite sledeće:

 1. U prikazu Pošta krećite se do fascikle koja sadrži e-poruku koju želite da kopirate u OneNote.

 2. Izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Na standardnoj traci sa alatkama kliknite na dugme Pošalji u OneNote Slika dugmeta .

  • Kliknite desnim tasterom miša na poruku na listi, a zatim izaberite stavku Pošalji u OneNote.

  • Otvorite poruku, a zatim kliknite na dugme Pošalji u OneNote na traci koja je deo Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent (Outlook 2007), ili na traci sa alatkama (Outlook 2003).

   Izabrane poruke se kopiraju u novu stranicu u odeljku "Neklasifikovane beleške" u programu OneNote. Ovu stranicu možete da premestite u novu ili postojeću odeljka u neku od otvorena Beležnica. Više informacija potražite u članku Pronalaženje i organizovanje neklasifikovanih beležaka.

Savet: Možete da kopirate više e-poruka u OneNote tako što ćete držati taster CTRL dok birate poruke u bilo kojoj Outlook fascikli sa porukama. Izaberite sve poruke koje želite da kopirate, a zatim na traci sa alatkama Standardna kliknite na dugme Pošalji u OneNote. OneNote u odeljku „Nezavedene beleške“ kreira posebnu stranicu za svaku pojedinačnu poruku.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×