Kopiranje i lepljenje u timovima

Kopiranje i lepljenje u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite standardne Tasterske komande za kopiranje i lepljenje u poruci.

Windows

  • Kombinaciju tastera CTRL + C (Kopiraj)

  • CTRL + V (Nalepi)

Mac

  • Komanda + C (Kopiraj)

  • Komanda + V (Nalepi)

Da biste kopirali poruke u razgovoru kanala, pritisnite i držite u poruci i dodirnite stavku Kopiraj tekst. Dodirnite stavku Odgovori ili pokrenuti novu poruku. U okviru pisanje pritisnite i držite i odaberite stavku Nalepi.

Da biste kopirali poruke u razgovor, pritisnite i držite na poruku i odaberite stavku Kopiraj tekst. Pritisnite i držite u okviru pisanje i odaberite stavku Nalepi.

Da biste kopirali poruke u razgovoru kanala, dodirnite stavku Više opcija Dugme Još opcija u gornjem desnom uglu poruke i odaberite stavku Kopiraj poruku. Zatim tapnite na stavku Odgovori ili pisanje Dugme Novo ćaskanje da biste otvorili okvir za pisanje. U okviru pisanje pritisnite i držite i dodirnite stavku Nalepi.

Da biste kopirali poruke u razgovor, pritisnite i držite na poruku i odaberite stavku Kopiraj poruku. Dodirnite odgovor i pritisnite i držite u okviru pisanje. Izaberite stavku Nalepi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×